ZAVIJORILA SE SRPSKA TROBOJKA! Ministar Gajić predao Piksiju zastavu pred put na EURO 2024

Novosti online

11. 06. 2024. u 12:47

Na dan puta u Nemačku, reprezentativce naše zemlje u Staroj Pazovi posetio je ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić i tom prilikom simbolično predao zastavu naše zemlje selektoru Draganu Stojkoviću i kapitenu Dušanu Tadiću uz želje da obraduju naciju dobrim igrama i rezultatima na Evropskom prvenstvu.

ЗАВИЈОРИЛА СЕ СРПСКА ТРОБОЈКА! Министар Гајић предао Пиксију заставу пред пут на ЕУРО 2024

Foto: FSS

-Zastava u našem narodu tradicionalno ima simboličnu vrednost. Iz svake sportske borbe vraćali smo se kao pobednici, želim i fudbalskoj reprezentaciji da se vrati kao pobednik. To znači da ostanu zdravi, da daju sve od sebe i da odigraju najbolje što mogu u datom trenutku. U tom slučaju, mi ćemo bez obzira na rezultat biti zadovoljni. Pozivam celokupnu fudbalsku i sportsku javnost u Srbiji da navijaju za naše fudbalere na drugačiji način nego što se navija za Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu ili neki drugi klub. Da gledaju samo ono što je lepo, sve ono dobro što rade igrači, selektor i ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije. Ako svi budemo zračili pozitivnom energijom, to će se reflektovati i na ekipu. Nemam uopšte dilemu da će igrači pružiti 110 odsto svojih realnih mogućnosti – rekao je ministar Gajić.

Foto: FSS

 

Selektor Dragan Stojković okupio je svoje pulene za zajedničku fotografiju sa uvaženim gostom u hali Sportskog centra u Staroj Pazovi, a nakon toga izrazio zadovoljstvo što podrška našem državnom timu stiže sa svih nivoa.

-Posetu ministra sporta shvatamo kao gest velike podrške reprezentgaciji uoči najvećeg kontinentalnog takmičenja. Gospodin Gajić je bio vrhunski sportista i selektor, zna koliko je važno kada ekipa ima vetar u leđa od strane cele nacije. Odlazimo za Nemačku spremni da damo sve od sebe, da Srbiju učinimo ponosnom. Nemojte da sumnjate da će ovi momci bukvalno dati i više od maksimuma. Naš cilj je da reprezentujemo svoju zemlju u najboljem mogućem svetlu. Uveren sam da ćemo se na kraju svi zajedno radovati. Ministru hvala na poseti i velikoj podršci koju nam pruža pred ovo veliko takmičenje – rekao je Stojković.

Foto: FSS

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!