PAVLOVIĆ KRITIKOVAO ODBRANU SRBIJE! Najbolji smo kada imamo loptu, ali...

Novosti online

13. 06. 2024. u 14:06

Imamo tešku grupu, Engleska je jedan od najboljih timova. Prva utakmica je najteža, želimo da se spremimo najbolje što možemo i dođemo do najboljeg mogućeg rezultata, izjavio je srpski fudbalski reprezentativac Strahinja Pavlović na konferenciji za medije u Augzburgu.

ПАВЛОВИЋ КРИТИКОВАО ОДБРАНУ СРБИЈЕ! Најбољи смо када имамо лопту, али...

FOTO: N. Paraušić

EURO će biti održan od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Srbija će prvi meč na EP odigrati u nedelju od 21 sat protiv Engleske.

"I Danska i Slovenija su sjajni timovi, moramo mnogo napora da načinimo da bismo ostvarili rezultat i prošli grupu. Englezi imaju mnogo kvaliteta, sjajnih igrača koji su imali odlične sezone, postizali golove. To je njihovo najveće oružje", dodao je Pavlović.

On je istakao da je kapiten Engleske Hari Kejn imao sjajnu sezonu.

"Ako želite da zaustavite takvog igrača, morate zajedno da se branite, da napadate, da igrate timski. To je nešto na čemu smo radili, najbolji smo kada imamo loptu, ali ne možemo da čuvamo loptu sve vreme. Sve analiziramo, videćemo kako će biti", naveo je srpski reprezentativac.

Pavlović je podsetio i da je Džud Belingem imao dobru klupsku sezonu.

"On je sjajan igrač, nalazi se u sjajnoj formi. Moramo da budemo tim, da damo više od 100 odsto da bismo zaustavili te igrače", istakao je Pavlović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024