SRAMOTNO! Hrvat usred TV prenosa vređao Srbe i Afrikance, reagovao i HRT!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 06. 2024. u 19:59

NEKADAŠNjI hrvatski fudbaler, koji sada radi kao stručni konsutant Radio-televizije Hrvatske, Joško Jeličić govorio je o Srbiji i selektoru Draganu Stojkoviću, a na njegove reči reagovao je i HRT.

СРАМОТНО! Хрват усред ТВ преноса вређао Србе и Африканце, реаговао и ХРТ!

FOTO: Printskrin/Jutjub/ Podkast inkubator

Svojevremeno fudbaaler Dinamo Zagreba, Hajduka iz Splita i Sevilje rekao je da mu je drago što je Srbija deo EURO 2024, te da će u slučaju da skandala ne bude možda dobro i proći. 

Ironično je rekao da se nada da neće ispasti jer "dugo nismo videli ko je sa kim, ko koga", aludirajući na probleme iz Katara 2022. kada su kružili razni tračevi.

- Što se Srba tiče, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je skim, ko koga i tako, rekao je on uživo u programu na HRT. 

Na sve to dodao je da je selektor Dragan Stojković Piksi problem naše selekcije, a morao je da reaguje i nacionalni javni servis na kojem je zaposlen. 

- Navedeni stavovo nisu stavovi Hrvatske radio-televizije, saopštili su sa HRT, a preneo "Indeks". 

Međutim, na njegovom udaru nisu se našli samo Srbi. Komentarišući da Hrvatskoj nedostaje brzine objasnio je to na sledeći način. 

- Nemamo brzinu jer nismo kolonijalna sila. Nemamo jer nam je takva genetika. Hoćemo slati decu u Afriku umesto u Irsku - rekao je Jeličić, a onda udario i na Nepalce koji se masovno zapošljavaju u toj zemlji:

- Projekcija je da će za dve godine kod nas biti 400.000 Nepalaca, ovih, onih... Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri.

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)