"DOVEDITE IH NA EURO 2024!" Nisu u pitanju igrači, ali Piksi je zahtevao to - i želja mu je ispunjena

Novosti online

14. 06. 2024. u 17:45

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, od danas je punih mesec dana u toku, a Fudbalski savez Srbije je javnost obavestio o nesvakidašnjem, ali, potezu za pohvalu.

ДОВЕДИТЕ ИХ НА ЕУРО 2024! Нису у питању играчи, али Пикси је захтевао то - и жеља му је испуњена

FOTO: FSS

Naime, kako je FSS obelodanio, "na predlog i zahtev selektora Dragana Stojkovića i direktora A reprezentacije Stevana Stojanovića, zajedno sa ekspedicijom 'orlova' u Nemačkoj borave i svi selektori mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije".

U pitanju su Ljubinko Drulović, Radovan Krivokapić, Aleksandar Luković i Jovan Damjanović, a na zahtev stratega "orlova" upravo oni će, na licu mesta, na najvećoj evropskoj smotri fudbala, "hvatati pelcer" za poslove kojim se bave, odnosno za ekipe koje predvode.

Drulović je, podsetimo, selektor mlade reprezentacije Srbije  (tzv. "U-21"), Krivokapić omladinske selekcije ("U-19"), Luković mlađe omladinske ("U-18"), a Damjanović kadetske ("U-17").

Kada igra Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće najpre protiv Engleske (u nedelju, 16. juna, od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi