EURO 2024 (2. dan): Hrvati u suzama, Englezi zatečeni pred meč sa Srbijom, Albanci provocirali ceo Balkan!

Novosti online

15. 06. 2024. u 23:00 >> 23:00

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, konačno je počelo, a prenos uživo najvažnijih vesti drugog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, mogli ste da pratite uz portal "Novosti". Nastavljamo u istom temu u nedelju. A to je veliki dan - igra Srbija!

ЕУРО 2024 (2. дан): Хрвати у сузама, Енглези затечени пред меч са Србијом, Албанци провоцирали цео Балкан!

FOTO: Tanjug/AP

22.59 - To bi bilo to za drugo izdanje "celodnevnog" bloga uživo na portalu "Novosti" posvećenom Evropskom prvenstvu. Nastavljamo u nedelju, kada se igraju tri meča, a sve nas najviše zanima onaj treći: 

Nedelja, 16. jun

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

15.00 Poljska - Holandija 

18.00 Slovenija - Danska 
21.00 Srbija - Engleska

Ostanite uz portal "Novosti", na sasvim ste dobrom mestu!

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Italijan Bastoni slavi gol protiv Albanije na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

22.58 - Kraj! VELIKOALBANSKI SKANDALI, PA ALBANSKI PORAZ: Italija se oporavila od istorijskog šoka (VIDEO)

21.20 - Fudbaleri Albanije su za 23 sekunde igre došli do vođstva protiv Italije, to je ujedno najbrže postignuti gol u istoriji Evropskog prvenstva

20.59 - Žustre reakcije usledile su od strane hrvatskih medija nakon ubedljivog poraza Hrvatske od Španije. Više o tome pročitajte u posebnoj vesti. 

20.18 - Pred meč sa Englezima, odigrana je "utakmica" u okviru naše reprezentacije i kao pobednici su izašli iz tog duela Mijailović, Spajić, Veljković, Mitrović, Gudelj, Maksimović, Rajković, Sergej Milinković Savić, Živković, Mladenović, Tadić, Kostić i Gaćinović. To bi trebalo da znači da su poraženi... dva golmana, Vanja Milinković Savić i Đorđe Petrović, defanzivci Pavlović, Milenković, Babić i Stojić, "veznjaci" Lukić, Ilić, Samardžić i Birmančević, te napadači Mitrović, Vlahović, Jović i Ratkov.

20.01 - Pa, da li je moguće... ITALIJA - ALBANIJA: Ne može bez velikoalbanskih provokacija! (Uživo prenos) 

19.57 - Španija je ubedljivo pobedila reprezentaciju Hrvatske, a više o tom meču čitajte u posebnom izveštaju. 

19.23 - Orlovi su stigli na Šalke Arenu, da odradi poslednji trening pred okršaj sa Englezima.

19.17 - Legendarni Italijan se oglasio pred meč sa Albanijom: "MI UVEK USPEMO DA NAPRAVIMO NEKU MAGIJU": Del Pjero o šansama Italije na EURO 2024

19.05 - Vrlo lepa akcija UEFA fondacije. Putem kamera iz bolnica u kojima se nalaze, mališani sa raznih meridijana mogu da vide  (i budu viđeni) igrače koji nastupaju na meču Španija - Hrvatska i u tunelu, i na samom susretu

19.02 - Na meču Španija - Hrvatska ispisana je nova stranica fudbalske istorije. NEVEROVATAN REKORD DOSTIGNUT NA EURO 2024: Samo su trojica fudbalera uspela da urade ovo!

18.49 - Auuu, šta se ovo dešava na derbiju dana? Mreža Hrvatske je puna, a tek je poluvreme

Detalj sa meča Hrvatska - Španija / FOTO: Tanjug/AP

18.48 - Da ne zaboravimo, sutra se igra i druga utakmica u našoj grupi: KEK NIJE TURISTA: Selektor Slovenije u svom stilu najavljuje meč sa Danskom

18.30 - Dečače, svaka čast! POSEBAN DAN ZA MLADOG ŠPANCA: Lamin Jamal ispisao istoriju!

18.20 - Auh...  BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!

Foto: Printskrin/Arena sport

17.09 - A tu je i još jedan prenos uživo koji smo za vas sada aktivirali. A kako i ne bismo: BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi se obraća naciji

Dragan Stojković Piksi / FOTO: Tanjug/AP

17.07 - Nema mnogo predaha, uskoro počinje novi meč, i to derbi dana, a prenos utakmice Hrvatska - Španija možete uživo da pratite na portalu "Novosti". Klik vas od toga deli.

16.55 - Nema šta, bilo je ovo više nego zanimljivo: Švajcarska napunila mrežu Mađara i zaokružila priču u prvom kolu grupe A. Podsetimo, kompletan raspored, rezultate, stanje na tabelama po grupama možete da u svakom trenutku vidite na ovoj stranici portala "Novosti".

16.34 - ISTORIJA: Ono što je Mađar uradio na EURO 2024 niko nije do sada

16.20 - Neko će reći "ništa novo", ali... hitovi Marka Perkovića Tompsona, koji se "proslavio" proustaškim nastupima, pevaju se masovno u Berlinu, gde je došlo (baš) mnogo hrvatskih navijača. Engleski reporteri, trudeći se da sagledaju objektivno brojnost navijača u pomenutom gradu, smatraju da je Hrvata bar triput više od Španaca. Ali, nije što ih ima, već što behz Tompsona baš ne mogu. Evo i malog dokaza - "Pukni puško" u izvođenju hrvatskih navijača, u berlinskom metrou:

15.47 - Interesantno... ENGLESKA OVO NIJE HTELA DA VIDI: Lav-prorok tvrdi - Englezi neće pobediti Srbe! (VIDEO)

Screenshot / BBC

15.19 - Iju! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci "upali" na trening Srbije pred prvi meč "orlova" na EURO 2024 (VIDEO)

14.56 - Počinje prva utakmica današnjeg programa, igraju Mađarska i Švajcarska, a taj možete da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Navijači Švajcarske / FOTO: Tanjug/AP

14.55 - Podsetimo, ovaj dan je počeo užasnim vestima sa starta Evropskog prvenstva:

HOROR U NEMAČKOJ: Izbodena trojica navijača dok su gledala utakmicu, napadač likvidiran

14.48 - Vest koju možete pročitati na našem sajtu nije direktno povezana sa kontinentalnim takmičenjem, ali tiče se reprezentativca "orlova" Luke Jovića. Poznato je gde će on nastaviti karijeru.

14.40 - Pojavila se važna informacija koja se tiče navijača Srbije pred meč koji "orlovi" igraju sutra protiv Engleske.

14.25 - Prvi meč drugog dana na Evropsko prvenstvu odigraće Mađarska i Švajcarska s početkom u 15 časova. Taj duel možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

14.05 - Toni Kros se na nagovor selektora Nemačke Julijana Nagelsmana vratio u reprezentaciju i u prvoj utakmici na EURO 2024 pokazao je koliko je važan za igru "pancera". On je u duelu prvog kola protiv Škotske imao 102 dodavanja, od kojih je 101 bilo precizno. Neverovatno!

13.21 - Mađarska će Evropsko prvenstvo početi duelom sa Švajcarskom. Izabranici Marka Rosija imaće ogromnu podršku u Kelnu. Već se ori pesma i čeka se početak duela koji je zakazan za 15 časova.

12.50 - Hrvatski navijači su već sad u velikom broju na ulicama Berlina i čekaju početak utakmice protiv Španije koji se igra na "Olimpija stadionu" od 18 sati. Ovaj duel je jedan od derbija prvog kola EURO 2024.

12.05 - Nakon petka i samo jedne utakmice koju su odigrali domaćin Nemačka i Škotska, kreće "ludački" ritam - tri meča na dan. Tako su danas na programu dueli Mađarska - Švajcarska (15), Španija - Hrvatska (18), Italija - Albanija (21).

12.00 - Dobar dan i dobro došli na drugi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama