VAŽNE INFORMACIJE ZA NAVIJAČE SRBIJE PRED MEČ SA ENGLESKOM: Evo gde i kada je skup, kako doći do stadiona kao i šta je dozvoljeno a šta nije

Filip Milošević

15. 06. 2024. u 13:57

Reprezentacija Srbije u nedelju, 16. juna igra prvi meč u grupnoj fazi Evropskog prvenstva protiv Engleske u Gelzenkirhenu, tim povodom nekoliko važnih informacija od strane organizatora za sve one koji dolaze na stadion.

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА НАВИЈАЧЕ СРБИЈЕ ПРЕД МЕЧ СА ЕНГЛЕСКОМ: Ево где и када је скуп, како доћи до стадиона као и шта је дозвољено а шта није

FOTO: Z. Ćorović

Pripreme za ulazaka na stadion:

Dođite ranije– Kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nosite malo stvari– Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača.

Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača – Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice!

Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00

Atmosfera pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

Uputstva za prevoz

Do mesta okupljanja navijača

Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)

Do stadiona

Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Ostale informacije i vesti uživo, molimo vas da potražite na zvaničnoj aplikaciji Event Companion on the UEFA EURO 2024.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto