OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci "upali" na trening Srbije pred prvi meč "orlova" na EURO 2024 (VIDEO)

Novosti online

15. 06. 2024. u 15:16

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, od petka je u toku, a fudbalska reprezentacija Srbije doživela je jednu nesvakidašnju "posetu treningu".

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Турци упали  на тренинг Србије пред први меч орлова на ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Naime, tokom otvorenog dela vežbanja ekipe selektora Dragana Stojkovića Piksija za meč sa Engleskom - na tribinama u Augzburgu pojavila se grupa turskih navijača.

Oni su došli sa posebnom namerom:

Da pozdrave svog miljenika, Dušana Tadića.

U pitanju su bili Turci koji navijaju za Fenerbahče, pa su upravo u dresovima ovog kluba "upali" na trening među iznenađene srpske posetioce, skandirali Tadiću, a on im otpozdravljao, nasmejan, kao da je u turskom prvenstvu, da bi im i davao autograme posle toga.

Pogledajte i sami taj snimak:

Inače, reprezentativci Srbije su otputovali za Gelzenkirhen, kako bi na stadionu na kome će igrati protiv "Gordog Albiona", možda i najvećeg kandidata za evropsku titulu, odradili poslednji trening.

Kada igra Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće najpre protiv Engleske (u nedelju, 16. juna, od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!