ENGLESKA OVO NIJE HTELA DA VIDI: Lav-prorok tvrdi - Englezi neće pobediti Srbe! (VIDEO)

Novosti online

15. 06. 2024. u 15:45

Engleska očigledno ne može da dočeka svoj prvi meč na EURO 2024, na kome je mnogi vide kao glavnog favorita za titulu. A našoj javnosti je to posebno zanimljivo, jer je prvi rival "Gordog Albiona" - Srbija. I, tu stvari postaju prilično interesantno...

ЕНГЛЕСКА ОВО НИЈЕ ХТЕЛА ДА ВИДИ: Лав-пророк тврди - Енглези неће победити Србе! (ВИДЕО)

Screenshot / BBC

Otkako je onaj čuveni oktopod Pol, "biranjem pobednika" od dva ponuđena, pogodio ishode čak 11 od 13 mečeva na EURO 2008 i Mundijalu 2010, traga se za novom životinjom-prorokom koji će nastaviti niz uspešnih predviđanja.

Naravno, kako je jedan od fudbalskih nadimaka Engleza "tri lava", jer je grb Engleske upravo sačinjen od prikaza tri zlatna lava na crvenoj pozadini, onda su novinari Bi-Bi-Sija (BBC), britanskog javnog servisa, otišli do jednog zoološkog vrta, u Oksfordširu, da vide šta tamošnji lav, po imenu Rana, "misli" o meču Engleska - Srbija.

Naravno, lavovi imaju preča posla nego da misle o fudbalu, ali, izgleda da to niko nije javio našim kolegama, pa su se one uputile da ipak to provere na licu mesta.

Rani je zato bilo ponuđeno da šapom "odredi" pobednika predstojećeg meča, i to tako što su na zaštitno staklo koje ga deli od publike bile zalepljene i zastava Engleske i zastava Srbije.

Na iznenađenje (i razočaranje) Engleza, lav Rana je raširio prednje šape i, izabravši obe zastave istovremeno, "presudio" da će biti nerešeno.

Evo i kako je to izgledalo:

Kada igra Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće najpre protiv Engleske (u nedelju, 16. juna, od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama