"TIME JE UTAKMICA BILA GOTOVA": Dalić i Modrić otvorili dušu nakon blamaže Hrvatske na EURO 2024

Novosti online

15. 06. 2024. u 21:52

HRVATSKA je doživela težak poraz na otvaranju Evropskog prvenstva, a nakon meča za Hrvatsku radio-televiziju govorili su Zlatko Dalić i Luka Modrić...

ТИМЕ ЈЕ УТАКМИЦА БИЛА ГОТОВА: Далић и Модрић отворили душу након бламаже Хрватске на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

I pored teškog poraza na otvaranju Evropskog prvenstva, igrači reprezentacije Hrvatske nisu izbegavali novinare u miks zoni. O utakmici je za HRT govorio i selektor Zlatko Dalić, ali i Luka Modrić. 

Selektor Hrvatske bio je samokritičan, ali je i čestitao protivniku. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Čestitam Španiji na ubedljivoj pobedi. Naš težak i zaslužen poraz. Bili smo bez energije. Mučili smo se u prvih 15 minuta, onda smo se posložili i preuzeli posed. Pa smo primili gol. Bilo je zaista loše. Najgore je bilo što smo u nadoknadi prvog poluvremena primili gol nakon kornera, time je utakmica bila gotova, rekao je nakon meča Zlatko Dalić i dodao: 

- Hteli smo da vidimo Perišića u teškoj utakmici i da odmorimo Modrića i Kovačića. Čeka nas nova, puno važnija utakmica kad smo ovu izubili. Prelako smo primili golove, pali su iz laganih situacija i nakon naših loših reakcija. Sa druge strane, mi nismo mogli da damo gol. Nismo nikako mogli da se vratimo. Protiv Albanije idemo na tri boda. Dve utakmice su do kraja, zamo šta je naš cilj. Moramo da se koncentrišemo i da idemo na pobedu, rekao je Dalić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

Slično mišljenje delio je i Luka Modrić 

- Danas ništa nije išlo, nismo mogli da damo gol. Imali smo prilike, ali nismo bili pravi. Pogotovo u prvom poluvremenu. Nedostajalo je agresivnosti i predaleko smo stajali od rivala. Nismo se predali. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali to nije bilo dovoljno. Lopta nije htela u gol, a oni su pogađali iz svih svojih udaraca, rekao je posle meča Luka Modrić i dodao: 

- Moramo da se pregrupišemo i da budemo bolji. Znamo da moramo da idemo na pobedu u preostala da meča i to po meni nije loše. To je fudbal. Ne ispuniš nekad ono što zamisliš. Šta je tu je. Imamo još dve utakmice. Moramo da se podignemo i siguran sam da ćemo okrenuti situaciju u našu korist. Nisu nas iznenadili, znali smo da žele posed. Problem je što nismo bili agresivni, a protiv takvih ekipa se bez toga teško može igrati, zaključio je Modrić. 

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: Orlovi u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Auzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura