"NE BI ME IZNENADILO DA NAS SRBI STVARNO NAPADNU!" Selektor Engleske Sautgejt strepi, a Hari Kejn otkriva - i od koga najviše!

Novosti online

15. 06. 2024. u 23:26

Srbija i Engleska igraju u prvom kolu Evropskog prvenstva, a pred taj meč svetskoj javnosti su se obratili selektor "Gordog Albiona" Garet Sautgejt i golgeter Engleza Hari Kejn.

НЕ БИ МЕ ИЗНЕНАДИЛО ДА НАС СРБИ СТВАРНО НАПАДНУ! Селектор Енглеске Саутгејт стрепи, а Хари Кејн открива - и од кога највише!

FOTO: Tanjug/AP

Sautgejt izjavio je da Srbija ima dobre individualce i da očekuje tešku utakmicu, kao i da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi u Gelzenkirhenu.

 

"Biće veoma teško, Srbi imaju dobre individualce sa iskustvom, opasan napad, znam da nas čeka teška utakmica na otvaranju i daćemo sve od sebe da pobedimo. Naš fokus je da prvo prođemo grupu, jer je to prvi korak za nešto više", izjavio je Sautgejt na konferenciji za medije.


On smatra da Srbija ima dobre napadače i da se neće braniti.
"Selektor Stojković ima razne opcije i različite sisteme. Znamo da njihovi napadači stvaraju probleme za svaki tim. Moraćemo da se nosimo sa njima. Opet, svaki tim ima mane i mi smo na tome radili tokom nedelje. Ne bi me iznenadilo da napadnu. Dobro se kreću po terenu, imaju dobru tranziciju, strpljivi su. Ne očekujem da će sedeti i braniti se, njihov trener ne igra takav stil", rekao je Sautgejt.


Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Hari Kejn očekuje tešku utakmicu, a posebno je pohvalio Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića.


"Imaju dosta kvaliteta, sjajne golgetere i napadače. Velika su pretnja po naš gol, biće agresivni, dobro se brane. Očekujem tešku utakmicu, ali fokus je na nama kao i uvek. Međutim, znam da će biti teško. Želimo da pobedimo, ali u fudbalu svašta može da se desi. Zato morate da se pripremite, hoćemo da igramo naš stil, da budemo agresivni. Mitrović je vrsan golgeter i za klub i za zemlju. Tadić je takođe tehičiki fantastičan igrač, dva momka od kojih znamo šta nam dolazi", izjavio je Kejn.

Kada igra Srbija

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće najpre protiv Engleske (u nedelju, 16. juna, od 21 sat u Gelzenkirhenu), a potom dva meča na minhenskoj Areni - najpre 20. juna od 15 sati protiv Slovenije, te 25. juna od 21 protiv Danske.

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!