LALAMA LAKŠE - NEMA LEVE: Holanđani napadaju Poljake za koje neće igrati Levandovski

S.S.R.

16. 06. 2024. u 10:00 >> 09:25

MEĐUSOBNI dueli na prvenstvima Evrope - čin prvi. Poljska i Holandija, koje se sastaju danas (15.00) u okviru grupe D u Hambrugu, imaju lep i bogat istorijat okršaja, ali će njihov 20. megdan ujedno biti premijerni na šampionatima Starog kontinenta (skor 9 7 3 za "lale").

ЛАЛАМА ЛАКШЕ - НЕМА ЛЕВЕ: Холанђани нападају Пољаке за које неће играти Левандовски

Foto Profimedia

U susret obe selekcije ulaze sa kadrovskim problemima. Međutim, više glavobolja ima selektor crveno-belih Mihal Probjež, kojem će ovo biti debitatski meč u ovoj ulozi na velikim takmičenja. Glavna zvezda tima i kapiten Robert Levandovski (150 mečeva za A tim, 82 gola) sigurno neće zaigrati.

- Ništa se nije promenilo u njegovom stanju pred ovaj meč. Ono što je pozitivno jeste što vidimo pomake u oporavku. Nadamo se da će biti spreman za dvoboj sa Austrijom. Ipak, bez obzira na sve, ne plašimo se Holandije, ali je poštujemo. Nećemo izaći na teren reda radi, već da se nadigravamo - najavio je Probjež.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

S druge strane, njegov kolega Ronald Kuman, uprkos tome što je u poslednji čas ostao bez vezista Frenkija de Jonga i Teuna Kopmajnersa može da bude zadovoljan lepršavom igrom uoči nadmetanja. Sa istovetnim rezultatima (4:0) pobeđena je prvo Kanada u prijateljskom susretu, a zatim i Island.

Holanđani su bili prvaci Evrope 1988, dok je Poljska najdalje otišla do četvrtfinala 2016.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO EURO 2024: Navijači Srbije dočekali fudbalera pred hotelom u Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere