EURO 2024 (3. dan): Haos na Evropskom prvnstvu, policija pucala, tuče navijača, hrabra Srbija se nije obrukala! (VIDEO)

Novosti online

16. 06. 2024. u 23:34 >> 23:35

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, konačno se zahuktalo , a prenos uživo najvažnijih vesti trećeg "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, mogli ste da pratite uz portal "Novosti". Nedeljni dan su svi sa nestrpljenjem čekali, jer je tada Srbija prvi put posle 24 godine zaigrala na šampionatu Starog kontinenta. A kako je dan pun uzbuđenja protekao, pogledajte u našem blogu uživo:

ЕУРО 2024 (3. дан): Хаос на Европском првнству, полиција пуцала, туче навијача, храбра Србија се није обрукала! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

23.34 - To bi bilo to za danas. Nastavljamo za nekoliko sati u novom blogu, jer sledi nova "trodelna porcija". A ko kada igra na EURO 2024, uz kompletan raspored utakmica i sve rezultate i tabele, možete pogledati na ovoj stranici portala "Novosti".

23.25 - Utisci selektora! "PLAN JE BIO NEŠTO SASVIM DRUGO! DA POBEDIMO!" Dragan Stojković Piksi posle meča Srbija - Engleska

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dragan Stojković Piksi / FOTO: Tanjug/AP

23.18 - Kapiten na počeku meča, o duelu s favoritima: "POKAZALI SMO ZUBE, DELOM BILI BOLjI": Aleksandar Mitrović je ovo rekao nakon poraza Srbije od Engleske na EURO 2024

23.15 - Oglasio se predsednik Srbije: "DRAGI NAŠI FUDBALERI... " Predsednik Aleksandar Vučić poslao poruku srpskoj reprezentaciji posle meča sa Engleskom na EURO 2024

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

23.02 - Učestvujte! ANKETA "NOVOSTI": Ko je bio najgori fudbaler Srbije protiv Engleske?

23.01 - I, šta mislite? ANKETA "NOVOSTI": Ko je bio najbolji fudbaler Srbije protiv Engleske?

FOTO: Tanjug/AP

23.00 - VELIKA ANKETA "NOVOSTI": Kako vam se svidela igra Srbije protiv Engleske?

22.55 - Srbija je na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj poražena od Engleske. Kako je meč tekao možete da pročitate u posebnom izveštaju

21.45 - BRUKA ORGANIZATORA EURO 2024: "Zaboravili" ime fudbalera koji je Srbiju izabrao umesto Nemačke (FOTO)

21.10 - Počela je utakmica Srbija - Engleska (ne baš idealno po Srbe...) - a prenos možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

FOTO: Tanjug/AP

20.47 - A U GELZENKIRHENU: Novak Đoković iznenadio "orlove" pred meč Srbija - Engleska (VIDEO)

20.35 - FANTAZIJA PRED MEČ SA ENGLESKOM! Pre nego što su istrčali na teren, srpski fudbaleri su se dogovorili da urade - ovo (FOTO / VIDEO)

20.19 SRPSKI NAVIJAČI NAPRAVILI ŽURKU U CENTRU GELZENKIRHENA: Odjekivao Vidovdan, veseli se srpski rode

20.15 - Srbija će u crvenoj garnituri dresova napasti Englesku. 

20.00 - Reprezenacija Irske poželela je sreću Srbiji pred meč sa Engleskom. 

19.47 - Završen je prvi meč u grupi Srbije, Danska i Slovenija su remizirale, a više o samom duelu pročitajte u posebnom izveštaju

19.42 - KAD "ORANjE" POSTANE KOPANjE: Ovim gestom je selektor Holandije zgrozio sve na EURO 2024 (VIDEO)

19.40 - RUSIJA ODUŠEVLjENA SRBIMA! Ono što su naši navijači uradili uprkos zabrani UEFA - raspametilo je Ruse! (FOTO)

19.38 - UEFA je pokrenula postupak zbog istupa albanskih navijača tokom duela sa Italijom. Šta im se sve stavlja na teret pročitajte u posebnom tekstu

19.00 - OVAKO SMO PROŠLI PUT GLEDALI EURO: Danas je dovoljan jedan klik - a 2000. ste morali da budete kao Aranđel i Riska (VIDEO)

18.45 - "A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM!" Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)

18.34 - Srbija i Engleska sastaju se prvi put nakon 21 godine, poslednji gol postigao je Jestrogol, a videćemo može li večeras i Mitrogol. 

18.19 - Naš reporter sa lica mesta razgovarao je i sa Alanom Širerom koji je poručio da očekuje sigurnu pobedu Engleske, te da Srbija nema šanse da iznenadi Gordi Albion. 

FOTO: Z. Ćorović

18.06 - Italijanski Juventus poželeo je sreću fudbalerima crno-belih Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću. 

18.04 - Naš reporter sa lica mesta, Zoran Ćorović, porazgovarao je na kratko sa engleskom legendom, Stjuartom Pirsom.

Čuveni "Psiho" nije hteo da prognozira rezultat, ali je rekao:

- Biće sjajna utakmica. Mitrović i Vlahović su velika opasnost za Englesku!

FOTO: Z. Ćorović

17.59 - GASI SVE! Neobične mere u taboru Engleske, prvog rivala Srbije na EURO 2024

17.42 - Srpski navijači uputili su se u Gelzerkirhen sa stilom. 

17.32 - Dragan Stojković Piksi upisaće se zlatnim slovima u istoriji naše reprezentacije. Postaće prvi Srbin koji je kao trener i igrač nastupao na Evropskom i svetskom prvenstvu. 

17.15 - Počinje uskoro prva utakmica u našoj grupi. Meč Danska - Slovenija možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti", klik vas od toga deli.

16.59 - Englezi, nemajući šta drugo da rade, u ovim trenucima provociraju domaćine Evropskog prvenstva, pevajući pesmu "Da li ste ikad videli Nemca koji je dobio rat?"

16.56 - Holandija je pobedila Poljsku! I to posle preokreta. Pogledajte izveštaj, pa nam se vratite, čeka vas još toliko toga!

16.45 - Najnovija vestALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo "Juriiiš!" - nisu se proveli dobro (VIDEO)

 

FOTO: Tviter/HooligansTV_eu

16.03 - Pune su ulice srpskih navijača u Gelzenkirhenu. Navijači konstantno pevaju, a stigla je podrška Kosovu i Rusiji.

15.45 - Završeno je prvo poluvreme Poljska - Holandija.

15.40 - Dok se čeka meč Srbija - Engleska, prvi posle 24 godine za našu selekciju na EURO, podsetimo se šta sve nije postojalo dok smo odsustvovali sa ovog takmičenja.

15.00 - Počeo je meč u Hamburgu.

14.38 - Dok se čeka početak prvog meča dana Poljska - Holandija, srpski navijači su pokazali da znaju da daju vetar u leđa "orlovima".

14.15 - Vreme je za fudbal! Prvi meč dana Poljska - Holandija uživo možete pratiti ovde.

13.55 - Ne smiruju se navijačke strasti u Nemačkoj. Evo kako su se "Delije" i "Grobari" revanširali Albancima.

13.40 - Haos se dogodio u Hamburgu pred meć Holandija - Poljska. Nemačka policija pucala je na jednog navijača koji je kod sebe imao sekiru.

12.50 - Dok srpski navijači, okupiraju Gelzenkirhen, holandski navijači su doslovce zauzeli Hamburg. Nepregledna masa u narandžastim dresovima sa nestrpljenjem čeka meč između njihove selekcije i Poljske.

12.40 - Iako je ostalo još nešto više od osam sati do početka meča Srbija - Engleska, navijači su već okupirali Gelzenkirhen. Srpski navijači se vesele uz brojne pesme i nadu da "orlovi" večeras mogu do iznenađenja.

 
 

12.15 - Grupa navijača Srbije iz Kragujevca došla u Nemačku da bodri "orlove". Kod njih ne manjka optimizam!

 

12.10 - Danas nas očekuju tri, više nego zanimljive utakmice. Najpre sledi "zagrevanje" uz duel između Poljske i Holandije od 15 časova, a potom sledi ono što svi željno iščekuju. Najpre susret Slovenije i Danske od 18.00, a potom za sve nas najvažniji meč dana od 21 čas kada se sastaju Srbija i Engleska. Sve mečeve sa Evropskog prvenstva možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

12.00 - Dobar dan i dobro došli na treći blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere