GOLMAN ENGLESKE ZNA ODAKLE MU PRETI OPASNOST: Velike su šanse da nam on da gol

Novosti online

16. 06. 2024. u 14:04

Svi znaju, ali opet ne znaju št atreba da rade. Englezi veruju da je Aleksandar Mitrović najveća opasnost po njihov gol i zato upozoravaju.

ГОЛМАН ЕНГЛЕСКЕ ЗНА ОДАКЛЕ МУ ПРЕТИ ОПАСНОСТ: Велике су шансе да нам он да гол

Foto: Profimedia

Tako i legendarni golman Džo Hart opominje odbranu čete Gereta Sautgejta da mora da uradi sve da zaustavi Mitrogola.

- Srbija ima veliku pretnju u liku nekadašnjeg centarfora Fulama Aleksandra Mitrovića. Ako želiš da ga utišaš, moraš da se nosiš sa centaršutevima koji će dolaziti sa bokova, a poželjno bi bilo da ga naši igrači potpuno isključe iz upotrebe. To će sigurno biti plan Engleske. Ipak, realno, osim ako ne igraš protiv ekipe sedam rangova ispod tebe, to je nemoguće izvesti. Momci će sigurno da urade domaći zadatak, ali ako savršena lopta stigne u kazneni prostor, dobre su šanse da Mitrović postigne gol.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

Naglašava golman Seltika da, sve i da Engleska izgubi od Srbije, ne sme da uđe u paniku.

- Nikada to nisu utakmice u kojoj se sve zna unapred. Engleska je to videla nekoliko puta ranije. Verujem u našu pobedu, ali svašta je moguće. Dobili smo Iran na prošlom Mundijalu, ali to je samo jedan slučaj u poslednjih sedam velikih turnira od 2006. godine da smo vodili protiv nekoga na poluvremenu. Naravno, svi bismo voleli da pobedimo u nedelju i da bude 3:0, ali čak i ako kiksnemo protiv Srbije, nema razloga za paniku.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Za kraj nekadašnji čuvar mreže Mančester sitija je svestan da će "orlovi" biti pretnja po Engleze.

- Mi imamo veći kvalitet od Srbije, ali oni će i dalje biti pretnja po nas. Ako i primimo gol u nedelju, bez obzira da li će to biti za 1:0 ili da nam se oduzme vođstvo, najvažnija stvar je da imamo plan i ostanemo uvereni u to što želimo - završio je Hart.

BONUS VIDEO EURO 2024: Navijač uleteo na teren tokom treninga Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi