"TRIKOLORI" KREĆU PO KRUNU: Francuska protiv Austrije (21.00) započinje Evropsko prvenstvo

Novosti online

17. 06. 2024. u 09:00

PREMA "bukmejekerima", drugi su favorit za titulu, a na papiru - bez dileme prvi. Reprezentacija Francuske, utakmicom sa Austrijom (21.00) na "Diseldorf areni" u istoimenom gradu, započinje svoj put ka trećoj tituli evropskog prvaka. Imali su malih problema "galski petlovi" u danima pred meč sa Austrijancima, virus je proleteo kroz njihov kamp i najviše zakačio prvu zvezdu tima Kilijana Mbapea i selektora Didijea Dešana.

ТРИКОЛОРИ КРЕЋУ ПО КРУНУ: Француска против Аустрије (21.00) започиње Европско првенство

Tanjug/AP

Ali, ako neko ima resurse da se bori sa takvim nedaćama, to je selekcija Francuske koja uspon na kontinentalni tron sanja 24 godine, od Evropskog prvenstva 2000. u Holandiji i Belgiji.

- Austrija je potcenjen tim. Oni su napredovali u poslednjih nekoliko godina. Igrali smo sa njima u Ligi nacija i mogli smo da vidimo kakav su kvalitet. Ovo je veoma talentovana evropska nacija koja je u stalnoj evoluciji i biće nam potrebna sva naša snaga i pravi mentalitet. Ne smemo da mislimo da je zbog toga što smo reprezentacija Francuske ovaj meč dobijen pre nego što smo ga uopšte odigrali - kaže Dešan u najavi ovog meča.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bez poraza na startu

OTKAKO se igra grupna faza na evrospkim prvenstvima, "trikolori" nemaju poraz na otvaranju (šest pobeda, tri remija) i protiv Austrije će važiti za velikog favorita, bez obzira na zdravstvene probleme.

U poslednjih deset utakmica, Austrija je zabeležila samo jednu pobedu nad Francuskom. Uz dva remija i čak sedam poraza, tradicija nije na njihovoj strani, a status autsajdera, pojačava i prisustvo sjajnog Mbapea u protivničkom taboru.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Moramo biti jači kao ekipa, bolji u tranziciji, moramo da budemo u stanju da iskoristimo svoje šanse i postignemo golove u ključnim trenucima. Nasuprot tome, moramo da se pobrinemo da oni ne dobiju previše šansi za gol. Zajedno sa Erlingom Halandom, Mbape je verovatno najbolji napadač na svetu u ovom trenutku. Znamo da jeste. Ali on je i dalje samo jedan od 11 igrača. Moramo da budemo sigurni da se branimo tako dobro kao tim da nema mnogo prilika za njega - ističe selektor Austrije Ralf Rangnik.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJSREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA U JULU 2024! Iznenadna zarada, nova nekretnina i pravi izbor ljubavi