ŠIPTARSKI PIR! Oglasili se iz FSS posle sramne provokacije albanskog novinara, traže hitnu reakciju UEFA

Novosti online

17. 06. 2024. u 08:21

Fudbalski savez Srbije hitno je reagovao zbog sramne provokacije albanskog novinara Arlinda Sadikua.

ШИПТАРСКИ ПИР! Огласили се из ФСС после срамне провокације албанског новинара, траже хитну реакцију УЕФА

FOTO: Printskrin/Instagram/Arlindsadiku89

Portparol FSS-a Milan Vuković poslao je protestnu notu UEFA sa zahtevom da se novinar kazni, kao i medijska kuća koju predstavlja.

- Posle utakmice protiv Engleske uradio sam praćenje izveštaja i naišao sam na ovo. Zahtevam hitnu reakciju sa vaše strane, da se poštuju pravila o ukidanju akreditacije za takozvanog novinara. Uvredio je Srbiju, srpske navijače, unizio UEFA i medijske predstavnike. Jedina stvar koja je ispravna je da se ovom čoveku i njegovom mediju izrekne stroga kazna. Nadam se vašem odgovoru i reakciji što pre.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Možete da vidite video sa sramnim, neprofesionalnim i aktom nepoštovanja na terenu od reportera, ukoliko se tako može nazvati, koji je akreditovan od strane UEFA. Provokacija na nacionalnom nivou je toliko jasna, da ne moram ni da vam objašnjavam zbog čega šaljem ovaj mejl - poručio je Milan Vuković UEFA.

Podsećanja radi, fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Engleske rezultatom 1:0, a početak meča obeležila je sramna provokacija novinara lažne države Kosovo.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Arlind Sadiku provocirao je navijače Srbije tako što je pokazivao dvoglavog orla, a niko od organizatora nije reagovao.

Podsetimo, Albanci su juče mogli da nose zastave velike Albanije i uniforme UČK, dok je odlučeno da Srbi ne mogu da nose zastave Kosovo je Srbija, te se postavlja pitanje dokle će UEFA imati dvostruke aršine, dok našim novinarima prete oduzimanjem akreditacija zbog snimanja tokom meča, ili snimanja konferencija za medije, Sadikuu bez kritika prolazi ovakva provokacija. 

Još veća je sramota ljudi iz nepriznate države koji su podržali gest Sadikua na društvenim mrežama, a videćemo da li će neko biti kažnjen zbog ovog bezobrazluka!

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: "Orlovi" u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Augzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (2)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)