ORSATO ŽESTOKO OŠTETIO SRBIJU! Sudijski ekspert grmi na Italijana Orsata

Novosti online

17. 06. 2024. u 09:33

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske sa rezultatom 1:0 (1:0) u meču prvog kola grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

ОРСАТО ЖЕСТОКО ОШТЕТИО СРБИЈУ! Судијски експерт грми на Италијана Орсата

FOTO: Tanjug/AP

Jedini gol na utakmici postigao je Džud Belingem u 13. minutu, a osim sjajnog pogotka, našao se u centru pažnje i zbog jednog sramnog poteza.

Naime, napadač madridskog Reala je u jednom momentu režirao i jedan sraman potez, kada je podmuklo udario srpskog reprezentativca Filipa Kostića.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sudijski ekspert Dejan Nedić je na RTS-u rekao da je Belingem zbog toga morao da dobije žuti karton.

- Džud Belingem je veliki igrač, ali veliki igrači moraju da poštuju pravila. Izvukao se i ostao bez kartona, ovde je Orsato morao da mu dodeli žuti. Ovo igrač ne sme da uradi. Dobro je Kostić krenuo i odustao od provokacije. Belingem je bez ikakvog razloga išao provokativno. Zameramo to Orsatu - istakao je Nedić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I nije to jedina greška Italijana, mogao je da pokaže i mirne duše na belu tačku, kada se Aleksandar Mitrović  ubacio na ivicu peterca Engleske, ali ga je Kiran Tripije odgurnuo sa leđa pre nego što je uspeo da iskoristi asistenciju Filipa Mladenovića i savlada Džordana Pikforda.

Po rečima još jednog sudijskog eksperta Rake Đurovića, postojao je osnov da italijanski sudija Danijele Orsato dodeli kazneni udarac Srbiji! Kod prekršaja napravljenih u ovakvoj situaciji nije bitan intenzitet već samo spoticanje fudbalera koji se nalazi u izglednoj situaciji, što jeste bio slučaj sa Mitrovićem pred golom Engleza.

- Mogao je da svira penal nad Mitrovićem. Sapleten je, tu nije bitan intenzitet. Često se praktikuje da u ovakvim ne potpuno izglednim previdima ne reaguje VAR i ja to ne shvatam. Poenta je da se donese najbolja odluka. Selektivna upotreba, nažalost - napisao je na svom profilu sudijski analitičar Raka Đurović.

BONUS VIDEO: KILTOVI NA SVE STRANE: Škotske suknjice preplavile Minhen 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (3)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)