"DUŠANE, PUSTI STARE ZASLUGE!" Bivši Piksijev saigrač odgovorio kapitenu Srbije

Novosti online

17. 06. 2024. u 10:54

PORED sjajnog otpora Srbije na otvaranju Evropskog prvenstva u Nemačkoj, centralna vest iz Gelzenkirhena je i nezadovoljstvo Dušana Tadića da meč počne sa klupe za rezerve.

ДУШАНЕ, ПУСТИ СТАРЕ ЗАСЛУГЕ! Бивши Пиксијев саиграч одговорио капитену Србије

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaler Fenerbahčea je otkrio holandskim medijima zbog čega ga je Dragan Stojković Piksi ostavio izvan startnih 11. Selektor mu nije zamerio, ali taj kapitenov potez se nije svideo bivšem Piksijevom saigraču Dragiši Biniću.

On je, gostujući u emisiji "Sportlajt", odgovorio kapitenu Tadiću.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Kako igraš, to te drži u igri, tako je bilo u moje vreme. Ja sam znao pre odlaska u Nemačku da Tadić neće igrati. Ako gledamo njegove zasluge, ima ih mnogo - kaže Binić i dodaje:

- Ali ne igraju zasluge, već trenutno stanje i forma. Ne igraju ni imena, nije važno ko se kako zove. Onaj ko je trenutno najbolji, mora da igra. Tadić ne igra defanzivni deo, nema ga, ne postoji. Tu treba staviti igrača koji će da ga zatvara - objasnio je Binić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: N. Skenderija

 

Podsećanja radi, nakon meča sa Englezima, kapiten naše reprezentacije Dušan Tadić javno je priznao da je nezadovoljan što nije igrao od starta. Naime, Tadić koji je dobio šansu u 61. minutu, posle utakmice je rekao da smatra da je on najbolji i najspremniji igrač u timu i da se ne slaže sa odlukom selektora.

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: "Orlovi" u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Augzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

EURO 2024: Dok se Srbija pita Šta ono bi?! - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

EURO 2024: Dok se Srbija pita "Šta ono bi?!" - igra se nameštena utakmica na Evropskom prvenstvu?!

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a 13. radnog dana u Nemačkoj došao je na red i epilog u preostale dve grupe, za kraj prve faze nadmetanja. Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje, ali i te kako je u žiži interesovanja. A sve najnovije, najzanimljivije, ali i najvažnije vesti sa Evropskog prvenstva možete uživo da pratite u blogu portala "Novosti".

26. 06. 2024. u 12:00 >> 12:38

Komentari (2)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška