EURO 2024: Četvrti dan doneo senzacije, Srbija na tapetu UEFA, Francuzi slavili bizarnim autogolom o kome će se pričati

Novosti online

17. 06. 2024. u 22:52 >> 22:53

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, hvata pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti četvrtog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024: Четврти дан донео сензације, Србија на тапету УЕФА, Французи славили бизарним аутоголом о коме ће се причати

FOTO: Tanjug/AP

23.20 - To bi bilo to za ovaj fudbalski dan. Novi je već pred nama, utorak neće biti ništa manje interesantan, sumnje nema. Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. Nastavljamo uskoro, ostanite na sportskim stranicama "Novosti" - na sasvim ste dobrom mestu.

22.55 - Francuska je slavila 1:0 protiv Austrije, više o meču pročitajte u posebnom blogu. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

22.30 - I to se dešava najboljima. Kilijan Embape je izuzetno brz fanstastičnu brzinu, ali kad promaši to je baš ptomašaj.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

22.18 - Ovo je svima promaklo na meču Srbije ie Engleske. "Sumnjiv" potez engleskog reprezentativaca, Kiran Tripije, za vreme utakmice, zapalilo je društvenu mrežu "H". Lepšo se vidi Tripije kako isteže nogu kraj terena, a jedan član engleske delegacije donosi jedan predmet.

22.00 - Fanova Trikolora. Neko na stadionu, neko ispred stadiona. Francuski navijači uvek sprenmi da podrže svoju reprezentaciju.

21.40 - Veliki broj navijača stigao je u Nemačku. Došlo je i do susreta Srba i Engleza u gradu. Snimak je objavio navijač Engleske koji je upitao Srbe za prognozu rezultata i zapalio društvene mreže.

21.20 - Ovo se sve dešava nakon što je UEFA odlučila da zabrani ruske zastave na svim utakmicama Ukrajine. To nije sprečilo Rumune da skandiraju Putinu.

21.07 - Zanimljiva slika sa tribina stadiona u Dizeldorfu. Navijači Austrije imali su zanimljivu poruku za rivala

FOTO: Tanjug/AP

21.02 - I to se dogodilo. Engleski fudbaleri pobedili su reprezentaciju Srbije rezultatom 1:0. Među britanskim fanovima bio je i jedan navijač, koji se toliko napio da je zaspao i probudio se tek jutros u 4 na potpuno praznoj Šalke areni.

20.46 - Šta je Snikometar i kako se koristi?! Tehnologija koja je prvi put upotrebljena na EURO 2024

20.01 - Nema predaha! Nastavljamo sa prenosima - Uživo, AUSTRIJA - FRANCUSKA: Embape prvi put sa "krunom" na glavi predvodi Francuze, rival se nada čudu

19.59 - Kakva utakmica, šta ovo bi!? OVO NI HIČKOK NE BI REŽIRAO: Velika drama na meču Belgija - Slovačka, nestvarna dešavanja pa senzacija! (VIDEO)

Ovo nije bio gol... / FOTO: Tanjug/AP

19.29 - Austrijanci su u ogromnom broju pošli na svoj meč sa Francuskom:

19.07 - Opa! UEFA NEMA MILOSTI: "Bio si previše grub na meču, dva meča ne možeš da igraš na EURO 2024!"

18.29 - NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto

18.21 - Dolazak selektora Srbije na današnji trening:

 

18.11 - KO BI REKAO: Pogledajte šta otkriva statistika meča Srbija - Engleska na EURO 2024

18.10 - Pa, da li je moguće?! SRBIJA NA TAPETU UEFA: Pokrenut postupak protiv "orlova" nakon meča sa Engleskom!

18.00 - Počinje drugi meč dana. Pratite UŽIVO, BELGIJA - SLOVAČKA: "Zaboravljeni" favorit započinje EURO 2024 (i, dodaćemo, šokantno gubi od samog starta!)

17.50 - Ovo će biti prvi meč Belgije na velikom turniru bez Tiboa Kurtoe, od 17. juna 2002. Kurtoa je doživeo ozbiljnu povredu, koja ga je odvojila od terena do kraja tekuće sezone, tako da neće moći da pomogne ni reprezentaciji na velikom planetarnom događaju, EURO 2024.

17.43 - Fudbaleri Srbije oduševili su planetu svojom igrom koju su prikazali prvog favorita, Engleske na Evropskog prvenstva. Ruski mediji i dan posle meča pričaju o potezima srpskih navijača. Pročitajte više ovde.

17.38 - Golman Srbije Predrag Rajković imao je nešto da poruči kapitenu Tadiću. Fudbalska reprezentacija Srbije je "otvorila" Evropsko prvenstvo u fudbalu protiv glavnog favorita za titulu Engleske. Posle meča desila se jedna neobična situacija. Pročitajte više ovde.

17.08 - Ne može bez skandala. Ovih dana, razni događaji su potresali prvenstvo Evrope koje je tek počelo. Nije moglo da prođe bez incidenta na utakmici Rumunije i Ukrajine. U toku drugog poluvremena, jedan navijač naših komšija sa istoka utrčao je u teren, međutim obezbeđenje je na vreme reagovalo. 

16.53 - Fubalske reprezentacije Rumunije i Ukrajine igrale su svoj prvi meč grupe D na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Pobedu je upisala ekipa Rumunije. Ubedljivo je savladala ekipu Ukrajine rezultatom 3:0

16.39 - Da li je ovo najluđa frizura Evropskog prvenstva. Fudbaleri Rumunije svojom kosom privukao pažnju. Zanimljivo je videti kontrast svetlo plave boje i žutih dresova, zbog kojih frizura dolazi do još većeg izražaja.

14.50 - Posvećujemo se prvoj utakmici ovog takmičarskog dana na EURO 2024, a prenos zbivanja sa duela Rumunija - Ukrajina možete pratiti kada kliknete na ovaj link.

14.45 - Auh, kakva fotografija. Na njoj je ukrajinski vojni veteran, sa protezama umesto amputiranih nogu - a nalazi se u Minhenu, u koji je došao na meč Ukrajina - Rumunija

Proteze umesto nogu ukrajinskog vojnika koji je došao na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

14.25 - Tako, dakle, stoje stvari! HITNA REAKCIJA UEFA! Evo šta će se desiti sa albanskim provokatorom, Srbija mu došla glave

13.50 - Opa! RUMUNIJA - UKRAJINA: UEFA zbog lukavstva Srba promenila pravilo usred EURO 2024!

Bivši ukrajinski golgeter, sada predsednik Fudbalskog saeza Ukrajine Andrej Ševčenko, pokraj "instalacije" u Minhenu, pred meč sa Rumunijom FOTO: Tanjug/AP

Tekst potpisa

13.40 - TO SE NE RADI TAKO! Legendarni Peđa Mijatović osudio potez Dušana Tadića

13.16 - OZBILjNA SITUACIJA: Nemačka policija hapsi učesnike tuče u kojoj su Albanci napali Srbe na EURO 2024 pa izvukli deblji kraj

Jedan od navijača Srbije na utakmici sa Engleskom / FOTO: Tanjug/AP

12.50 - Pazite šta obećavate... Jedan engleski ljubitelj fudbala, kog preko 350.000 ljudi prati na Tviteru (odnosno, kako se to odnedavno zove, "društvena mreža Iks"), objavio je, verovatno u šali, pred jučerašnji nastup Holanđana protiv Poljske: "Ako Veghorst da gol, svakome ko sada lajkuje ovu moju objavu daću po 100 funti".

A onda je Veghorst dao gol u finišu meča, za pobedu Holandije i... Zbog više od deset hiljada lajkova (što "dođe" više od milion funti po računici u kojoj je glavni faktor obećanje), pomenuti "influenser" je nedugo zatim saopštio:

- Momci, imam loše vesti. Bankrotirao sam.

12.30 - Bilo je burno posle meča Srbija - Engleska. Najpre je Dušan Tadić rekao da mu je vrlo teško palo što nije bio starter jer je em kapiten, em "najbolji fudbaler Srbije", a onda je reagovao i selektor Stojković ("Au, pa nije dobro ako je to izjavio!"). Sa lica mesta, specijalni izveštač "Novosti" sa EURO 2024 zato piše: Tadić mora da se izvini.

Dušan Tadić prolazi pokraj Deklana Rajsa na meču Srbija - Engleska / FOTO: Tanjug/AP

12.10 - Pa stvarno su... EURO 2024 SE CRVENI OD STIDA! Potez Hrvata i Albanaca zgrozio čitav svet (VIDEO)

Foto: Printskrin

12.03 - Englezi su prilično zatečeni onim što je Srbija uradila protiv glavnog favorita turnira. Da ne bi odmah kritikovali svoje, naročito jer su pobedili, ocene su uglavnom "mlake". Recimo "Bilo je solidno, ne baš i spektakularno". Britanski javni servis, Bi-Bi-Si (BBC) odlazi korak dalje i jasno na naslovnoj stranici svog sajta tvrdi: "Golman Pikford je imao ključnu odbranu u završnici kada je Dušan Vlahović šutirao, a Engleske je prosto pozivala pritisak na svoje redove, što je moglo skupo da je košta protiv neke trofejnije ekipe od Srbije. Engleska mora da izvuče lekciju iz ovoga. I to vrlo brzo". A da jeste bio šok za engleske igrače ono što su preživeli protiv "orlova" - svedoči i kako su se radovali na kraju, kao da su osvojili EURO 2024 (FOTO).

12.02 - Srbi su prilično oduševili Ruse tokom jučerašnjeg dana. Najpre zbog jedne akcije na stadionu u Gelzenkirhenu, koja je šokirala mnoge kojima Rusija nije mila, ali i zbog dešavanja na ulicama, koje su ruski mediji duhovito opisali kao "srpski zločin", iako je sve bilo krajnje simpatično i skroz u srpskom stilu (VIDEO).

Fudbaleri Srbije pevaju himnu Bože pravde pred meč sa Engleskom na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

12.02 - Šta se najvažnije desilo juče? Pa, Srbija je prilično iznenadila mnoge kako je odigrala protiv Engleske. A i vi ste, u velikoj anketi "Novosti" (u kojoj još možete da učestvujete) dali prilično visoke ocene Piksijevoj ekipi. Međutim, desili su se i incidenti... I to ne mali. Albanci su napali srpske navijače, ali kada su se naši konsolidovali i krenuli u juriš... Evo i video-snimka, ako ste propustili.

12.01 - Ko danas igra? Sada se već igra po ustaljenom ritmu od tri meča dnevno, i to u 3 po podne, u 6, pa u 9 uveče. Najpre od 15 sati na teren izlaze Rumunija i Ukrajina, potom od 18 Belgija i Slovačka, a od 21 Austrija i Francuska. 

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)