SRBI SU NAIVNI AKO MISLE DA ĆE... Oglasio se prvi čovek UEFA i poslao poruku koja brine "orlove"

Novosti online

18. 06. 2024. u 10:47

PRVI čovek UEFA Aleksandar Čeferin je posetio kamp reprezentacije Slovenije pre okršaja drugog kola Evropskog prvenstva u kome će se na stadionu u Minhenu sastati sa reprezentacijom Srbije u sklopu grupe C.

СРБИ СУ НАИВНИ АКО МИСЛЕ ДА ЋЕ... Огласио се први човек УЕФА и послао поруку која брине орлове

FOTO: FSS

Čeferin je pratio utakmicu Srbije i Engleske u Gelzenkirhenu, da bi, u najavi utakmice sa reprezentacijom zemlje iz koje je, dao svoju prognozu meča koji je na programu 20. juna u Minhenu.

- Videli smo pregršt golova do sada. Uživao sam u svakom meču, sve je savršeno. Naravno, svi smo emotivni kada gledamo utakmice. Lagao bih ukoliko bih rekao da ne navijam za Sloveniju. Navijači su fantastični, ali ih očekujem još više u Minhenu jer je bliže. Priželjkujem uzbudljivu utakmicu bivše Jugoslavije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Izabranici Matjaža Keka su u okviru 1. kola remizirali sa Danskom rezultatom 1:1, dok je Srbija poražena od Engleske rezultatom 1:0.

- U nedelju sam gledao meč između Srbije i Engleske. Srbi su veoma dobar tim. Ako mislimo da ćemo Srbe lako pobediti ili računamo na tri boda, onda smo malo naivni. Ali oni su apsolutno naivni ako misle da će uspeti protiv Slovenije, očekujem veliki spektakl - rekao je Čeferin.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (3)

15 GODINA OD SMRTI MAJKLA DŽEKSONA: NJegov sin objavio fotografiju uz teške reči