EURO 2024: Buran dan u taboru "orlova", Albanci potpuno šokirani, postignuti nestvarni golovi!

Novosti online

18. 06. 2024. u 12:00 >> 23:15

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, hvata pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti petog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024: Буран дан у табору орлова, Албанци потпуно шокирани, постигнути нестварни голови!

FOTO: Tanjug/AP

23.15 - To bi bilo to za ovaj fudbalski dan. Novi je već pred nama, sreda neće biti ništa manje interesantna, sumnje nema. Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. Nastavljamo uskoro, ostanite na sportskim stranicama "Novosti" - na sasvim ste dobrom mestu.

22.58 - Portugal je u neverovatnoj završnici pobedio Češku. Više o toj utakmici možete da pročitate ovde.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

21.16 - NEVEROVATNO! Fudbaler slomio ruku navijaču na EURO 2024

20.43 - Istorija je ispisana na EURO 2024 u Nemačkoj. Oboren je rekord Kristijana Ronalda iz 2004. godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

20.10 - Ovo moramo da podelimo s vama. Čudesna scena na Evropskom prvenstvu.

20.02 - Nema predaha, idemo na novi prenos. UŽIVO, PORTUGAL - ČEŠKA: Poseban dan za Kristijana Ronalda

20.00 - Kakva utakmica! Nestvarna, nestvarna... SPEKTAKL POSLE NEVIĐENOG HAOSA: Postignuta dva najlepša gola na EURO 2024, Turska i Gruzija priredile šou! (VIDEO)

Arda Guler posle jednog od dva najlepša gola na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

19.17 - Auh, kakva scena... PIKSI I TADIĆ, LICEM U LICE: Evo šta se desilo na treningu fudbalske reprezentacije Srbije! (VIDEO)

Detalj sa treninga fudbalske reprezentacije Srbije pred meč sa Slovenijom na EURO 2024 / Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

18.55 - Poluvreme burnog, baš burnog meča Turska - Gruzija. A na tribinama su i palestinske zastave, uneli su ih turski navijači na posebno dizajniranim šalovima:

18.04 - Ipak se igra u Dortmundu! Na pomenutom linku, ispod ove objave, možete da pratite prenos meča Turska - Gruzija (omogućeno zahvaljujući nemačkim specijalcima).

17.00 - Šta se ovo dešava?! TURSKA - GRUZIJA: Nestvarne scene na EURO 2024, možda se otkaže utakmica!

16.30 - Au, kakav dan u taboru našeg državnog tima. Najpre radosna vest o kojoj smo vam javili, pa jedna tužna, a sad i ovo: KAPITEN SRBIJE PRIZNAO GREŠKU: Dušan Tadić se izvinio Piksiju i saigračima iz reprezentacije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi / FOTO: Tanjug/AP

15.56 - Tako stoje stvari: NE DA UEFA: Evo zašto Piksi ne može da pozove zamenu za teže povređenog Filipa Kostića

15.00 - Danas počinje takmičenje i u "prestaloj", F grupi. Kao što znate, dve ekipe sigurno prolaze dalje, a treća možda, ako je među četiri (od šest) najboljih trećeplasiranih. A šta mislite, ko sigurno neće igrati u nokaut fazi?

Anketa

Ko sigurno ispada iz grupe F?

14.10 - Uživo, obraćanje iz tabora "orlova": DAN D ZA SRBIJU! Milenković pred novinarima: Potvrđene užasne vesti

13.58 - Nažalost, potvrđene su crne slutnje - Filip Kostić se vraća kući, neće moći da igra na Evropskom prvenstvu više....

13.24 - Pre tačno 20 godina, na ovaj dan, Zlatan Ibrahimović je dao jedan od onih svojih čuvenih golova. Na EURO 2024 igrali su Švedska i Italija, a Zlatan je Bufona savladao na nestvaran način:

(Bilo je to u 85. minutu, za konačnih 1:1 u drugom kolu grupne faze. A kako su potom Italijani dobili Bugare sa 2:1 (posle uvodnog remija sa Danskom - 0:0), Italija nije prošla dalje. Imala je, poput Šveđana i Danaca, pet bodova, ali lošiju gol razliku (+1) od pomenutih ekipa sa severa Evrope (+5 i +2). Eto, moglo je dalje da se ne ide i ako ste neporaženi. Sada će, osim ako takav slučaj ne bude u pet od šest grupa, pet bodova sigurno biti dovoljno za prolazak dalje. Jer, u nokaut fazu idu po dve najbolje ekipe iz svake grupe, i četiri od šest trećeplasiranih.)

13.08 - "ZA NAŠU BRAĆU SRBE!" Legendarnog Rusa pitali za koga navija na EURO 2024

13.01 - Da li je moguće?! JEZIVO: Skandal na EURO 2024! Čovek uspeo da prođe sve krugove obezbeđenja i mirno stane uz teren na meču - evo kako je to uspeo!

12.52 - Nije direktno vezano za ovo prvenstvo Evrope, ali ... red je javiti. Ima veze i sa našim kapitenom. Učesnik EURO 2016, Rajan Bertran, engleski fudbaler koji je igrao za Čelsi, pa Sautempton (sa Dušanom Tadićem od 2015. do 2018.) rešio je da završi karijeru u 34. godini. Poslednji klub ovog levog beka bio je Lester.

12.27 - Sinoć je kapiten Francuske Kilijan Mbape doživeo prelom nosa, strahovali su "trikolori" da će morati na operaciju, ali... kao što su vas "Novosti" rano jutros izvestile, hirurški zahvat nije neophodan (zna se i kada bi otprilike on mogao opet da zaigra). A Mbpape je tim povodom šaljivo pitao svoje milione pratilaca na društvenim mrežama "Imate li neku ideju za masku?". I, odgovori su stigli u hiljadama...

12.20 - Sreća, sreća, radost! STIGLE RODE U TABOR "ORLOVA"! Reprezentativac Srbije postao tata

Roda / Foto: B.Grujić

12.03 - Nesvakidašnja situacija: SKANDAL NA EURO 2024! Reprezentativci izbacili selektora iz svlačionice

12.03 - Albanci su u totalnom šoku. Naime, primetili su da se na pojedinim vozovima u Nemačkoj, "ofarbanim" u boje zemalja učesnica prvenstva Evrope u ukrašenim likovnim rešenjima koji timove-učesnike predstavljaju, nalazi nešto neobično: tamnoputi čovek je prikazan kao fudbaler Albanije. Zato je jedan od najpopularnijih albanskih naloga na Tviteru, odnosno odnedavno "društvenoj mreži Iks", poručio:

- Voz u Nemačkoj. Gde su oni je**** videli Albanca koji ovako izgleda? Pomešali su nas sa Marokancima, ****.

A evo i kako izgleda "sporni" nemački voz:

Screenshot / X / AlbProps

12.02 - Šta se najvažnije desilo jučeČetvrti dan EURO 2024 je doneo senzacije, Srbija se našla na tapetu UEFA, Francuzi slavili bizarnim autogolom o kome će se pričati, ali to je samo deo onoga što je za nama. A uzbuđenja tek predstoje.

12.01 - Ko danas igra? Danas se ne igra po ustaljenom ritmu od tri meča dnevno (u 3 po podne, u 6, pa u 9 uveče). Danas je "neobičan dan" na šampionatu Evrope. Imajući u vidu da se prvog igrala, tradicionalno, samo utakmica u kojoj nastupa domaćin (Nemci su tada pobedili Škote), prvo kolo prve faze se ovog utorka završava sa dve "preostale" utakmice. Najpre od 18 sati na teren izlaze Turska i debitant Gruzija, a potom od 21  Portugal predvođen Ronaldom i Češka. Za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. 

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije