"ZA NAŠU BRAĆU SRBE!" Legendarnog Rusa pitali za koga navija na EURO 2024

Novosti online

18. 06. 2024. u 12:35

VIRTUOZ sa loptom, majstor za šankom, Jegor Titov je bio jedan od najboljih ruskih fudbalera svih vremena i da nije voleo koju kapljicu žestokog pića više, ko zna gde bi mu bio kraj.

ЗА НАШУ БРАЋУ СРБЕ! Легендарног Руса питали за кога навија на ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

I ovako je skupio oko 40 nastupa za Rusiju, a osvojio je i šest titula šampiona te države sa Spartakom iz Moskve. Trenutno uživa u penziji i gleda Evropsko prvenstvo, iako tamo nema njegove Rusije zbog poznate političke situacije. 

U intervjuu za Sport Ekspres otkrio je da je razočaran što Srbija nije bar bod otkinula Engleskoj. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Priznajem, nisam gledao baš sve mečeve. Od onih što sam gledao, Nemačka – Škotska je bila utakmica u rangu kada bi se sastali ruski prvoligaš i drugoligaš. Ostale utakmice su bile više takmičarske i neizvesne. Holanđani, koje smo smatrali čistim favoritima, do pobede su došli tek u finišu. Engleska je brzo povela, a onda se adaptirala Srbiji. Kako kažu, Srbi su naša braća. Dobro su se borili i mogli su da urade nešto protiv Engleske. Mislim da će se taj trend nastaviti i da neće biti jasnog favorita - rekao je Titov.

Na pitanje za koga će navijati u Nemačkoj i ko je po njemu favorit, Jegor nije imao dilemu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Navijam za Srbiju i brine me šta će da urade do kraja. Što se tiče očekivanja, Nemce, Francuze i Engleze vidim u samoj završnici. Mada, zasad deluje da će biti i neke senzacije.

Kao legenda Spartaka, Titov je naravno ispratio i dolazak novog trenera crveno-belih Dejana Stankovića, koga su neki dočekali sa oduševljenjem, a drugi sa kritikama. 

- To je normalno. Ekipu čini 25 igrača, a samo 11 je u startnoj postavi. Ostali će biti nezadovoljni, to je standardna priča. Videćemo šta će biti kada se krene sa transferima. Siguran sam da će ih biti dosta, da će se Spartak pojačati i sa domaćim igračima, ali i sa strancima - zaključio je Titov.

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije