EURO 2024: Albanci i Hrvati kidisali na Srbiju, "vatreni" u šoku posle meča, Piksi imao obraćanje za pamćenje pred meč sa Slovenijom

Novosti online

19. 06. 2024. u 23:00 >> 19:41

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti šestog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024: Албанци и Хрвати кидисали на Србију, ватрени у шоку после меча, Пикси имао обраћање за памћење пред меч са Словенијом

Foto: Profimedia

23.00 - To bi bilo to za ovaj fudbalski dan. Novi je već pred nama, sreda neće biti ništa manje interesantna, sumnje nema, naročito pošto sutra igraju naši "orlovi" protiv Slovenije(15 časova) Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. Nastavljamo uskoro, ostanite na sportskim stranicama "Novosti" - na sasvim ste dobrom mestu.

22.56 - Švajcarska i Škotska odigrale nerešeno 1:1 BIĆE DRAME U POSLEDNjEM KOLU EURO 2024: Rezultat po meri i jednih i drugih, ali Škoti će biti u posebnom problemu (FOTO/VIDEO)

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

22.15 - Modriću nejasno zbog čega su se povukli na svoju polovinu poslednjih 10 minuta u meču protiv Albanije, što ih je na kraju i koštalo ''lošeg'' rezultata.

20.41 - Neverovatno šta rade Albanci i Hrvati. A POSLE ANTISRPSKE HISTERIJE: Albanci i Hrvati vređali Srbe, pa zaigrali kolo!

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

20.40 - Oglasila je i UEFA. Čelnici evropske kuće fudbala kaznili su Srbiju posle meča sa Engleskom.

19.37 - Nema baš nijednog lekara u blizini... ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)

19.35 - Naši "orlovi" su odradili trening na stadionu Bajerna u Minhenu:

19.07 - UEFA je objavila snimak gola kojim su Albanci u 95. minutu šokirali Hrvatsku (dao ga je Klaus Đasula, koji je prethodno postigao autogol), pa evo, ko je propustio naša današnja izveštavanja, može i ovde da ga pogleda:

19.00 - NOVA SRAMOTA NA EURO 2024: Pogledajte kako su još Albanci i Hrvati vređali Srbiju na stadionu - i nikom ništa! (FOTO)

Hrvatski navijači na meču s Albanijom na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

18.55 - ZANIMLjIVO U TABORU "ORLOVA": Ova ekipa Srbije je pobedila na treningu pred meč sa Slovenijom

18.45 - Još dve reakcije iz Hrvatske:

1) "VEOMA NEZGODNO...." Zlatko Dalić zatečen onim što je Hrvatska doživela na EURO 2024

2) HRVATI NE GUBE NADU: Razočarani smo, ali i dalje možemo da prođemo grupu

18.16 - Inače, meč Hrvatska - Albanija ušao je u istoriju evropskog fudbala iz dva razloga. Najpre, ukupan broj šuteva u okvir gol(ov)a, čak 17, drugi je najveći u istoriji prvenstava Evrope (ne računajući mečeve koji su imali produžetke). Više (22) bilo je samo na meču Hrvatska - Engleska 2004. godine. I, s druge strane, Klaus Đasula je postigao najkasniji pogodak na utakmicama kontinentalnih šampionata (takođe ne računajući mečeve s produžecima). Lopta je ušla u mrežu Hrvatske dok je na semaforu pisalo 94 minuta i 23 sekunde.

Šokirani Hrvati pozdravljaju svoje navijače posle meča sa Albanijom na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

18.10 - Nove reakcije vezane za Hrvate i Albance. Poslednja, treća u ovom nizu, sigurno će vam privući posebnu pažnju:

1)  HRVATI NE GUBE NADU: Razočarani smo, ali i dalje možemo da prođemo grupu

2) "VEOMA NEZGODNO...." Zlatko Dalić zatečen onim što je Hrvatska doživela na EURO 2024

3) HRVATSKA GRICKA NOKTE I ČUPA KOSU: "Vatreni" posle šoka mogu da budu poslednji, ali i prvi u grupi!

Albanci slave gol u 95. minutu protiv Hrvatske na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

17.54 - Vreme je za novu utakmicu! I naš novi prenos - klik vas deli od njega: UŽIVO, NEMAČKA - MAĐARSKA: ''Panceri'' overavaju plasman dalje, Mađari u borbi za prve bodove na EURO 2024

17.54 - Stižu i utisci posle "ludnice" u Hamburgu:

"E, SAD ĆE BITI ZA******!" Dao gol za Hrvatsku na rođendan, pa ovako doživeo šok protiv Albanije

"MOŽDA JE REZULTAT PRAVEDAN": Oglasio se napadač Hrvatske posle iznenađujućeg remija sa Albanijom na EURO 2024

16.57 - Bio je ovo najdramatičniji meč Evropskog prvenstva, ali ... to je, zapravo, još i malo važno. Jer, desilo se ovo: ANTISRPSKO ORGIJANjE NA EURO 2024: Meč Hrvatska - Albanija odigran u senci neviđenih skandala! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Hrvatske tokom dramaatičnog meča sa Albanijom / FOTO: Tanjug/AP

16.10 - NE DA MU ĐAVO MIRA: Albanski novinar-provokator nastavlja da kidiše na Srbiju!

15.27 - Srbija u jednoj stvari bez prema na EURO 2024.

15.17 - Uskoro nas očekuje obraćanje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred meč sa Slovenijom na EURO 2024.

15.00 - Počela je prva utakmica dana. Pratite prenos meča Hrvatska - Albanija uz poseban blog uživo portala "Novosti".

14.35 - LUDILU NEMA KRAJA? Ajde Albanci i Hrvati, ali i nemački policajac provocira Srbe (VIDEO)

14.25 - Sad i Velika Britanija bruji o Hrvatima. Ali, ne zbog ustaštva koje njihovi navijači upravo u ovim momentima prikazuju u Hamburgu, već zbog izjave hrvatskog selektora Zlatka Dalića. Njemu se, naime, ne sviđa što svi hvale Engleze, a Hrvate smatraju "mogućim favoritima iz senke". 

- Mi smo osvojili tri medalje (na svetskim prvenstvima Hrvati su bili jednom drugi, 2018, i dvaput treći (1998. i 2022.), Engleska uzela jednu i to pre pedeset godina, a onda smo mi "mogući favoriti", mali tim. Mi smo možda mali, ali smo hrabri, borićemo se. Mi smo narod koji je predodređen da se oseća ponosno, a naši rezultati su bolji nego što se o nama misli - rekao je Dalić pred meč s Albancima.

14.13 - Bar neka vest sa EURO 2024 koja ima veze sa pravdom: SRBIJA MU DOŠLA GLAVE! Albanac zbog orla izbačen sa Evropskog prvenstva

14.00 - Nadali smo se da može da bude drugačije, ali... izgleda da je to "nemoguća misija"...  Pogledajte i sami: UŽIVO, HRVATSKA - ALBANIJA: Skandal za skandalom! Antisrpska histerija dostigla vrhunac!

13.08 - Šta mu je to trebalo... ALBANSKI PROVOKATOR: Ovako je pošao u susret fudbalerima Srbije!

12.55 - ROĐEN DA PRAVI SKANDALE: Ronaldo ovim potezom zgrozio planetu (FOTO)

12.47 - Uz povik jednog navijača "'Ajmo, Srbi!", fudbalska reprezentacija Srbije uputila se iz Augzburga u Minhen, gde u četvrtak od 15 časova igra protiv Slovenije meč drugog kola šampionata Evrope:

12.41 - C-c-c... KAD HRVAT HOĆE DA BUDE ALBANAC: Ceo svet se smeje ovom nesrećniku... (VIDEO)

12.23 - Nije vest sa šampionata Evrope, ali jeste fudbalska, jeste naša i jeste evropska: GORI HUMSKA! Partizan dobio superatraktivnog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona

12.18 - Inače, što se golova u sudijskoj nadoknadi vremena tiče, a sa jučerašnjih mečeva su, UEFA je objavila kako je izgledao turski pogodak za potvrdu trijumfa protiv Gruzija - i to snimljen sa tribine na kojoj su bili navijači Turske:

12.15 - Kad smo već pomenuli gol Portugalaca u 92. minutu, pogledajte i sami kakav prekršaj nije dosuđen u korist Čeha (koji su odmah potom primili pogodak) - VIDEO. Krađa? Verovatno najveća u dosadašnjem toku prvenstva Evrope.

12.13 - Drugi put se desilo da posle oca - i sin da gol na Evropskom prvenstvu. Najpre su to uradili Italijani, Enriko Kjeza (1996) i Federiko (2020), a sada je i naslednik Serđa Konseisaa, strelca gola za Portugal pre 24 godine, Federiko, takođe dao gol na šampionatu planete (mada Česi nikako da se pomire sa time da su izgubili, imajući u vidu šta je prethodilo pogotku Portugalaca za pobedu u samoj završnici meča).

12.08 - EURO 2024 SE CRVENI OD STIDA! UEFA "nagradila" Albance za vređanje Srba

12.05 - Da li se to engleski fudbaler Kieran Tripije dopingovao tokom meča sa Srbijom?!

To su se pitali mnogi kada je bek reprezentacije Engleske, naizgled prilično povređen, popio "magični napitak" i "čudesno se iscelio", vrativši se na teren. Međutim...

... pročitajte u našem posebnom tekstu - šta je to, zapravo, Tripije pio (a nije voda. I pomoglo mu je, "brzom brzinom").

12.04 - Danas igraju i Nemci, pa... nije loše podsetiti se šta je juče otkriveno: NEVEROVATNO! Fudbaler slomio ruku navijaču na EURO 2024

12.03 - Škoti danas (opet) igraju, a njihovi navijači su (opet) oduševili svet. Pogledajte i sami tu čudesnu scenu ljudskosti na Evropskom prvenstvu:

12.02 - Šta se najvažnije desilo jučePeti dan EURO 2024 je doneo spektakularne golove, bilo je izuzetno burno u taboru reprezentacije Srbije (sa divnim, tužnim, a i važnim vestima), Ronaldo i Portugalci su ušli u istoriju, ali to je samo deo onoga što je za nama. A uzbuđenja tek predstoje.

12.01 - Ko danas igra? Danas se vraćamo na ustaljeni ritam od tri meča dnevno (u 3 po podne, u 6, pa u 9 uveče). Jer, od ove srede počinje drugo, od tri kola uvodne faze na šampionatu Evrope. Najpre od 15 sati na teren izlaze Hrvatska i - Albanija (čiji su navijači priredili velikoalbanske skandale u uvodnoj rundi), zatim od 18 domaćin Nemačka i Mađarska, a potom od 21 Škoti igraju sa Švajcarcima. Za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. 

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)