LUDILU NEMA KRAJA? Ajde Albanci i Hrvati, ali i nemački policajac provocira Srbe (VIDEO)

Novosti online

19. 06. 2024. u 14:30

Uoči meča između Hrvatske i Albanije danas od 15 sati, atmosfera u Hamburgu je izuzetno živa.

ЛУДИЛУ НЕМА КРАЈА? Ајде Албанци и Хрвати, али и немачки полицајац провоцира Србе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Albanski navijači zajedno sa toplom braćom iz Hrvatske prave feštu na ulicama, a pesme i pokliči puni su mržnje prema Srbiji. Dok se gradom Hamburgom širi uzbuđenje, jedan snimak izaziva kontroverzu na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se vidi nemački policajac koji se pridružio albanskim navijačima, noseći lažnu zastavu Kosova i izvodeći tradicionalni ples. Dodatno, policajac je na kraju gestikulirao simboliku dvoglavog orla, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Snimak je brzo postao viralan, a reakcije su podeljene. Dok jedni osuđuju ovakvo ponašanje policajca kao provokaciju, drugi vide u tome samo nevino uključivanje u zabavu. 

Iz policije u Hamburgu još uvek nema zvaničnog komentara na ovaj događaj, ali se očekuje da će se oglasiti povodom ovog incidenta. Takođe, očekuje se i reakcija zvaničnika UEFA, koja je već ranije apelovala na sportsko ponašanje i poštovanje nacionalnih simbola tokom prvenstva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

Бонус видео: ТУЧА НАВИЈАЧА НА ЕУРО 2024: Албанци напали српске навијаче, али када се чуло "Јуриш!" - нису се добро провели

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu