ALBANCI U ČUDU! Hrvati im zbog Srba zabili nož u leđa

Novosti online

20. 06. 2024. u 07:37

Fudbalska reprezentacija Albanije priredila je iznenađenje i u sudijskoj nadoknadi vremena šokirala velikog favorita na EURO 2024 Hrvatsku, a pre, tokom i posle utakmice u Hamburgu desile su se neke scene koje su privukle posebnu pažnju.

АЛБАНЦИ У ЧУДУ! Хрвати им због Срба забили нож у леђа

FOTO: Tanjug/AP

Tokom drugog poluvremena pomenutog susreta u Hamburgu, pristalice dve selekcije su zajedno uzvikivale parolu "Ubij Srbina". 

Ovakvo ponašanje, očekivano, neće proći nekažnjeno od strane disciplinskih organa UEFA, a generalni sekreta FSS Jovan Šurbatović je u izjavi za RTS poručio da će naš Savez tražiti drakonske kazne.

Međutim, Hrvati se pravdaju i krivicu svaljuju na Albance, njihovu braću, kako sami danima pričaju, ujedinila ih je mržnja prema Srbima.

- Na tribinama Volsparkstadiona u Hamburgu, koji prima 57.000 gledalaca, navijačke snage Hrvatske i Albanije bile su izjednačene. Navijači ove dve reprezentacije družili su se i dan pre na ulicama Hamburga u prijateljskom okruženju, zajedno pili i pevali. Na stadionu nije prošlo bez incidenata. Albanski navijači tokom utakmice su skandirali "Ubij Srbina!", a na kraju utakmice nekolicina navijača ušla je na teren. Što se tiče Hrvata, zapalili su nekoliko dimnih bombi iza gola, što se moglo videti i u prenosu - pišu hrvatski mediji posle bruke i sramote svojih navijača.

Albanci u čudu i neverici šta su doživeli od braće, a još kad stigne kazna UEFA, neće im biti dobro.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)