MOŽEMO BITI RAZOČARANI SAMO DANAS: Selektor Slovenije otvoreno nakon duela sa Srbijom na EURO 2024

Novosti online

20. 06. 2024. u 18:03

Matjaž Kek, selektor Slovenije, govorio je nakon remija sa Srbijom (1:1) u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj za RTS.

МОЖЕМО БИТИ РАЗОЧАРАНИ САМО ДАНАС: Селектор Словеније отворено након дуела са Србијом на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Slovenija je povela u 69. minutu, imala je trijumf u svojim rukama sve do poslednjih sekundi meča, kada je Luka Jović iz kornera zatresao mrežu. 

- Sigurno da je razočaranje veliko, kasno smo primili gol. Šteta zbog tog jednog, poslednjeg udarca. Bilo je sve kako treba, ali nekad ti sport uzme na taj način, a vratiće se sigurno. Moji igrači su odigrali junačku utakmicu, u sjajnoj atmosferi naših navijača. S jedne strane razočarenje, s druge ponos. Mi smo mogli danas da rešimo. Veliki šok. Mi smo mlada ekipa, nema tu mnogo prekalčjenih, iskusnih reprezentativaca. Još jednom smo pokazali da zaslužujemo biti ovde, da se Srbija može veseliti bodu. Veselili smo zbog boda protiv Danske, a sad nismo srećni. Možemo biti razočarani samo danas, sutra moramo razmišljati o Engleksoj.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: NASTAVLjA SE MISIJA EURO 2024: Orlovi u dobrom raspoloženju na drugom treningu u Auzburgu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru