NE OBEĆAVA! Đurovski razočaran igrom Srbije na EURO 2024

Novosti online

21. 06. 2024. u 13:00

Nekadašnji fudbaler i reprezentativac Boško Đurovski ocenio je danas da način na koji je fudbalska reprezentacija Srbije došla do nerešenog rezultata u utakmici protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj nije obećavajući pred poslednju utakmicu i da je potrebna bolja organizacija u utakmici protiv Danske.

НЕ ОБЕЋАВА! Ђуровски разочаран игром Србије на ЕУРО 2024

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

"I da smo izgubili utakmicu (protiv Slovenije), pobedom protiv Danaca zauzeli bismo treće mesto i išli bismo u osminu finala, ali način na koji smo došli do nerešenog rezultata nije obećavajući pred poslednju utakmicu", rekao je Đurovski za Tanjug.

On je istakao da reprezentacija Srbija ne sme da se uzda u trenutak sreće već da treba da bude organizovanija u utakmici protiv Danske.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Delovali smo stihijski, čini mi se da nemamo plan kako ulazimo u igru, ko gde stoji, organizacija napada, defanzivna organizacija tima, sve je to nekako stihijski. Ostavljeno je na samim igračima da to urade", izjavio je Đurovski.

Đurovski kaže da će biti veoma teško da srpska reprezentacija pobedi Dance jer se radi o jednoj ozbiljnoj reprezentaciji koja je, smatra on, mogla da pobedi Engleze zato što su 70 minuta igrali u jako dobrom ritmu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On smatra da je srpskoj reprezentaciji potrebna "sveža krv", odnosno da selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi u poslednjoj utakmici možda da šansu mlađim igračima kako bi se probudili i prošli u naredni krug na Evropskom prvenstvu.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO