SKANDAL NA EURO 2024: Divljali posle gola, pa gurnuli protivničkog navijača niz tribinu

Novosti online

21. 06. 2024. u 21:55

Uzbudljiva utakmica između Austrije i Poljske na EVRO 2024 donela je neočekivanu dramu kada je jedan navijač hitno prevezen u bolnicu nakon što je pao tokom slavlja gola.

СКАНДАЛ НА ЕУРО 2024: Дивљали после гола, па гурнули противничког навијача низ трибину

FOTO: AP/Tanjug

Incident se dogodio na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a prema izveštajima, navijač Poljske je pao tokom proslave gola Austrije.

Voditelj Aleksander Bomes objasnio je situaciju tokom same utakmice, ističući ozbiljnost situacije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ovde je nastala tišina. Austrijanci su slavili divlje. Postoji ozbiljniji medicinski problem. Izgleda da je poljski navijač gurnut niz tribine. Nismo mogli pažljivo pratiti situaciju - rekao je Bomes.

Snimci sa utakmice pokazali su redare kako drže ceradu preko praznog prostora između tribina i terena.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Austrije savladala je Poljsku sa 3:1 (1:1) u drugom meču Grupe D Evropskog prvenstva.

Trauner je već na početku doveo Austrijance u vođstvo, ali su se Poljaci malo stabilizovali do kraja poluvremena i izjednačili preko Pjonteka. Nastavili su da pružaju dobru igru i u drugom, ali je baš tada usledio neplaniran momenat. Arnautović je sjajno propustio loptu do Baumgartnera koji je rutinski savladao Ščesnog, da bi samo nedugo nakon toga špic posle asistencije upisao i pogodak.

Sabicer je ukrao loptu i izborio jedanaesterac, a Arnautović je bio siguran sa bele tačke. Tim pogotkom vrlo verovatno je "čekirao" kartu Austrije za nokaut fazu EP, dok Poljska ostaje gotovo bez šanse za plasman dalje.

BONUS VIDEO EURO 2024: Proslava srpskih navijača nakon izjednačujućeg gola Jovića protiv Slovenije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd