SELEKTOR PORTUGALACA ZAGRMEO: "Navijači koji uleću na teren zbog selfija predstavljaju bezbednosnu pretnju"

Novosti online

23. 06. 2024. u 08:15 >> 08:11

Trener fudbalske reprezentacije Portugala Robert Martinez izrazio je zabrinutost za bezbednost igrača nakon što je nekoliko gledalaca upalo na teren da bi zatražilo selfi sa Kristijanom Ronaldom tokom i neposredno posle pobede Portugala nad Turskom od 3:0 u Dortmundu.

СЕЛЕКТОР ПОРТУГАЛАЦА ЗАГРМЕО: Навијачи који улећу на терен због селфија представљају безбедносну претњу

Tanjug/AP

Kapiten Portugala Ronaldo je pozirao za selfi sa mladićem 20 minuta pre kraja meča, ali petorica drugih su kasnije izašla na teren u očiglednom pokušaju da se slikaju sa Ronaldom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Cena koju plaćamo što smo toliko priznati u svetu fudbala i što imamo igrača poput njega (Ronalda) sa nama - rekao je igrač utakmice Bernardo Silva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Martinez je, međutim, upozorio je da su "invazije na teren" učinile igrače izloženim i da je trebalo da ih spreči obezbeđenje.

- To je zabrinjavajuće jer smo danas imali sreće da su namere navijača bile dobre. Mislim da svi volimo obožavatelja koji prepoznaje tu veliku zvezdu i velike ikone, ali možete razumeti da bi došlo do veoma teškog trenutka, ako bi te namere bile pogrešne  - rekao je Martinez.

BONUS VIDEO EURO 2024: Proslava srpskih navijača nakon izjednačujućeg gola Jovića protiv Slovenije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd