SKANDALIMA NEMA KRAJA: Slovenci besni na Albance zbog montiranog snimka - Prestanite da širite laži (VIDEO)

Novosti online

23. 06. 2024. u 11:10

Provokacije ne prestaju. Navijači reprezentacije Albanije i pojedini igrači, kao i albanski mediji sa Kosova, izgleda i nemaju nameru.

СКАНДАЛИМА НЕМА КРАЈА: Словенци бесни на Албанце због монтираног снимка - Престаните да ширите лажи (ВИДЕО)

Profimedia/ IMAGO

Od fizičkih obračuna, stalnih provokacija sa svih strana, sve se šalje na adresu Srbije. Do koji granica to ide kada se montira lažni snimak.

Da se podsetimo, tokom fudbalskog meča između reprezentacija Hrvatske i Albanije svasta se moglo pogrdno čuti sa obe strane od obe grupe navijača. Od poziv na linč Srva posle čega je usledila žalba FSS, do toga da se za sve okrive srpski navijači.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ali tu se i dalje ne staje sa skandalima, na društvenoj mreži "H" pojavio se izmontirani snimak. Albanski navijači su počeli da šire tvrdnje da su srpski navijači pevali „Ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji“ na meču sa reprezentcijom Slovenije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Međutim, slovenački navijači su se odmah oglasili i demantovali te tvrdnje, ali su i potvrdili ono što su svi prisutni mogli da čuju, a to je da takvog skandiranja nije ni bilo. 

- Prijatelju, bio sam pored sektora sa srpskim navijačima. Prestani da širiš laži. Jedino šta su oni skandirali bilo je "Kosovo, Srbija". Pevanje koje se čuje na snimku je "Obli, Oblak, ti si naš junak". To nema nikakve veze sa Srbijom - stoji u komenarima stranice posvećene slovenačkom fudbalu.

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)