EURO 2024: Užasna scena na EURO 2024! Stigla pravda za albanskog provokatora!

Novosti online

23. 06. 2024. u 12:00 >> 23:09

Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2024, uhvatilo je pun zamah, a prenos uživo najvažnijih vesti desetog "radnog dana", uz obilje zanimljivosti, snimaka, fotografija, utisaka iz reprezentacije Srbije, ali i drugih učesnika, imali ste priliku da pratite uživo na portalu "Novosti".

ЕУРО 2024: Ужасна сцена на ЕУРО 2024! Стигла правда за албанског провокатора!

FOTO: Tanjug/AP

23.09 - To bi bilo to za ovaj fudbalski dan. Novi je već pred nama, ponedeljak neće biti ništa manje interesantan, sumnje nema. Podsetimo, za vas smo, na portalu "Novosti", objavili kompletan raspored utakmica, kako po danima, tako i po grupama (KLIK OVDE). Tu vas očekuju i svi rezultati, kao i linkovi ka izveštajima sa svakog odigranog meča. Nastavljamo uskoro, ostanite na sportskim stranicama "Novosti" - na sasvim ste dobrom mestu.

23.02 - Mađari su uspeli da trijumfuju uprkos užasnoj sceni koja se desila na utakmici. DRAMA NA EURO 2024: Užasne scene na meču Škotska - Mađarska! Završnica za nevericu

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

23.01 - Nemačka je preživela i kao prva okončala grupu A. KAKVA UTAKMICA NA EURO 2024: Nemci izbegli poraz u neverovatnoj završnici (FOTO/VIDEO)

22.47 - Neverica u Nemačkoj! UŽASNA SCENA NA EURO 2024: Fudbaler Mađarske pokriven čaršafima iznet sa terena (VIDEO)

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

22.31 - Užasna scena viđena je na EURO 2024. Posle sudara sa golmanom Škotske ostao je nepomično da leži fudbaler Mađarske Barnabaš Varga. Svi su bili u neverici, čak je bilo i suza u očima kod pojedinih fudbalera. On je iznet na nosilima sa terena!

21.21 - UEFA se opet oglasila kada je u pitanju EURO 2024. PANIKA NA EURO 2024: UEFA uvela vanredne bezbednosne mere.

19.55 - Utakmicama grupe A počinje poslednje kolo grupne faze na Evropskom prvenstvu. Sastaju se Škotska - Mađarska i taj duel je važan i za Srbiju, kao i Švajcarska - Nemačka!

19.04 - Ovako trenutno izgleda tabela trećeplasiranih timova

Foto: Printskrin Flashscore

18.38 - Pred meč sa Srbijom oglasio se i rekorder, Kristijan Eriksen. ERIKSEN SE OGLASIO PRED SRBIJU: Rekord neće vredeti bez tri boda

18.15 - Atmosfera pred večerašnje mečeve se zahuktava, a sada su osvanule i prve fotografije pred susrete. Švajcarci i njihova odevna kombinacija zasenila je sve.

17.31 - Fudbalski savet Srbije je reagovao po pitanju odluka UEFA! UEFA JOŠ UVEK ĆUTI NA "UBIJ SRBINA": Stigla reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije

17.05 - Objavljena je lista koji fudbaleri su najbrži fudbaleri na šampionatu. Prvo mesto je potpuna senzacija, a još veće iznenađenje je i to koje mesto zauzima Kilijan Mbape.

16.57 - Stiže pravda! Albanski fudbaler kažnjen! UEFA BEZ MILOSTI PREMA ALBANCIMA: Žestoka kazna zbog vređanja Srba, provokator Daku suspendovan zbog sramnog skandiranja

16.17 - Oglasio se i bivši igrač Paritzana i imao je posebnu poruku za "orlove". "MNOGO RUSA BODRI SRBIJU U NEMAČKOJ" Bivši reprezentativac otkrio: Biće neuspeh i katastrofa ako ne prođemo dalje

15.00 - U moru zaniljmivosti, zvanična stranica EURO 2024 objavila je ko je do sada najuspešniji golman. Selekcija Gruzje je kao debitant upisala prvi bod(1:1 sa ekipom Češke), a pored toga mogu da se pohvale i činjenicom da je njihov golman Giorgi Mamardašvili najbolji čuvar mreže na prvenstvu sa čak 15 odbrana.

14.25 - Reprezentativci Srbije spremaju se punom parom za meč odluke, a trenutak predaha iskoristili su najmlađi navijači da se slikaju sa predsenikom Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskom legendom Draganom Džajićem u hotelu u Auzburgu.

FOTO: Z. Ćorović

FOTO: Z. Ćorović

14.12 - Pred novinare u Auzburgu izašao je Veljko Birmančević i rekao da će "orlovi" ići na pobedu! BIRMANČEVIĆ NIKAD SPREMNIJI: "Moramo da napadnemo i pobdeimo Dansku!"

13.45 - Ovo ne sme da zavara Piksija i reprezentativce Srbije! "ORLOVI" TREBA DA SE PRIPAZE: Selektor Danske dao vrlo čudnu izjavu pred meč sa Srbijom na EURO 2024

13.25 - Srbiju čeka meč odluke, ali ako pitate Superkompijuter ishod neće biti onakav kakvom se navijači nadaju. ŠTA MOŽE SRBIJA? Superkompjuter ne veruje u ''orlove''

13.03 - I dok su mnogi veliki fudbaleri trenutno u karantinu pred odlučujuće mečeve na Evropskom prvenstvu - pogledajte kako vreme provodi Erling Haland. NjEMU JE SUPER! Evo šta Haland radi dok traje EURO 2024 (VIDEO)

12.18 - Frka u Engleskoj! NEŠTO NIJE DOBRO: Kejn se odlučio na ovaj potez posle meča sa Danskom na EURO 2024

12.10 - UEFA odlučila! U njegovim rukama je sudbina "orlova" ON ĆE DELITI PRAVDU! UEFA odredila: Arbitar koji je sudio Hrvatska - Albanija delegiran za utakmicu Srbija - Danska

12.06 - Ko danas igra? Od danas pa do kraja grupne faze igraće se dve utakmice u isto vreme. Večeras će na teren istrčati ekipe iz grupe A i sastaće se Nemačka - Švajcarska i Škotska - Mađarska od 21 čas. Nemci su obezbedili prolazak dalje sa dve pobede i šest bodova, a protiv "sajdžija" igraće za prvo mesto u grupi. Što se tiče drugog meča, Mađarska je trenunto bez bodova ali pobedom nad Škotskom može da obezbedi nokaut fazu, ali pobeda je potrebna i Škotima za prolaz dalje. Eventualni nerešen ishod u ovom susretu najviše bi odgovarao selekciji Srbije, jer bi u tom slučaju Škoti imali dva boda, pa bi Srbija i sa remijem protiv Danske(ukoliko Engleska savlada Sloveniju sa dva ili više gola razlike) bila bolje rangirana na tabeli trećeplasiranih timova, zbog gol razlike koja je na strani "orlova".

12.00 - Najpre, da vas podsetimo da, ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer već sada tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala. A ovaj blog... on će na jednom mestu, i to u uživo praćenju, objedinjavati sve što se u toku dana bude dešavalo na EURO 2024. 

12.00 - Dobar dan i dobro došli na novi blog uživo portala "Novosti" posvećen Evropskom prvenstvu! Da ne dužimo previše, svi znamo zašto smo tu - vi zbog uživanja u fudbalu, mi zbog vas, pa... da krenemo!

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru