"MNOGO RUSA BODRI SRBIJU U NEMAČKOJ" Bivši reprezentativac otkrio: Biće neuspeh i katastrofa ako ne prođemo dalje

Novosti online

23. 06. 2024. u 15:39

NEKADAŠNjI reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac iz Rusije prati dešavanja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a u razgovoru za "Metarejting" govorio je o igri "orlova" i golu Luke Jovića protiv Slovenije.

МНОГО РУСА БОДРИ СРБИЈУ У НЕМАЧКОЈ Бивши репрезентативац открио: Биће неуспех и катастрофа ако не прођемо даље

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog koji je ubeležio nastup u seniorskoj reprezentaciji Srbije govorio je o duelu sa Engleskom. 

- Uz svo dužno poštovanje prema Engleskoj, počeli smo loše utakmicu protiv nje. Posle primljenog gola Srbija je trebalo da izjednači, ali nije uspela. Što se tiče utakmice sa Slovenijom, hvala bogu da je Jović postigao gol na kraju. Slovenija je takođe odigrala veoma dobro. Šteta što naša reprezentacija ima samo jedan bod iz dve utakmice, ali na Evropskom prvenstvu svi timovi se bore za što bolji rezultat, počeo je Bogosavac.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Smatra da će eliminacija u grupnoj fazi biti katastrofa po Srbiju. 

- Ako Srbija ne prođe u osminu finala, naravno da će biti neuspeh i katastrofa. Stojković je bio sjajan igrač, zna kako da pripremi ekipu, jer ova utakmica je za igrače i navijače veoma važna.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Zadovoljan je što Rusi navijaju za Srbiju. 

- Ima mnogo ruskih i srpskih navijača na mečevima Srbije. Znam da Rusi podržavaju Srbiju, mnogo njih je otputovalo u Nemačku. Znao sam da će da bude tako, zato što smo mi braća. Veoma sam srećan kada vidim da su Rusi uz nas. Svaki fudbaler u srpskoj reprezentaciji zna za podršku iz Rusije - zaključio je Bogosavac.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama