UEFA JOŠ UVEK ĆUTI NA "UBIJ SRBINA": Stigla reakcija iz Fudbalskog saveza Srbije

Tanjug

23. 06. 2024. u 17:21

GENERALNI sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je ove nedelje da će FSS zauzeti stav o kaznama za FS Hrvatske (HNS) i FS Albanije (FSHF) kada dobije zvaničnu odluku Evropske fudbalske unije (UEFA).

УЕФА ЈОШ УВЕК ЋУТИ НА УБИЈ СРБИНА: Стигла реакција из Фудбалског савеза Србије

FOTO: Tanjug/AP

Naš fudbalski savez je pre tri dana zatražio od UEFA najstrože moguće kazne za HNS i FSHF zbog povika "Ubij Srbina" koji su se čuli tokom meča između Hrvatske i Albanije u drugom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu.

Navijači Hrvatske i Albanije su 19. juna u Hamburgu horski pevali "Ubij Srbina" tokom utakmice koja završena rezultatom 2:2.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Disciplinska komisija UEFA ove nedelje je zvanično saopštila da je HNS kažnjen sa ukupno sa 28.000 evra zbog paljenja baklji.

UEFA je kaznila FSHF sa ukupno 47.500 evra zbog kako se navodi paljenja baklji, upada navijača na teren posle meča i "prenošenja provokativnih poruka neprikladnih za sportski događaj". Takođe, kažnjen je i fudbaler Albanije Mirlind Daku.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Imaćemo zvaničan stav u vezi sa kaznama za HNS i FSHF kada kompletna istraga bude završena i kada UEFA bude donela konačne odluke po svim tačkama istrage, odnosno žalbe FSS i kada FSS bude zvanično obavešten o tome - rekao je Šurbatović.

Podsetimo, Srbija poslednji meč u grupnoj fazi na EURO 2024 igra u utorak od 21 sat protiv Danske.

BONUS VIDEO: DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NIKADA JE NEĆU ZABORAVITI: Pevač doživeo veliku tragediju - bivša devojka mu je preminula na njegovom nastupu