OGLASIO SE FSS: Navijači, ovo morate da znate pred meč Srbija - Danska na Euro 2024

Novosti online

23. 06. 2024. u 19:42

Fudbaleri Srbije u utorak od 21 u Minhenu sati igraju protiv Danske u poslednjem trećem kolu grupe C Evropskog prvenstva.

ОГЛАСИО СЕ ФСС: Навијачи, ово морате да знате пред меч Србија - Данска на Еуро 2024

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Naš tim će u ovaj meč ući sa jednim bodom na svom kontu, Danci imaju dva, a prema svemu sudeći "orlovima" će biti neophodan trijumf za plasman u osminu finala, mada postoje opcije i da se dalje ode sa bodom, ukoliko se poklopi dosta ostalih rezultata.

Na stadionu Bajerna se očekuje veliki broj srpskih navijača, a Fudbalski savez Srbije je izdao obaveštenje sa svim važnim informacijama za one koji će tog dana biti uz izabranike Dragana Stojkovića.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Dolazak na stadion iz fan zone:

"Najbrži način da dođete na stadion iz fan zone je šatl busom.Besplatan šatl bus počinje da vozi oko 17:00 i kreće iz Bloka 19, Olympiapark Parkharfe. Krenite ranije i uživajte u atmosferi pre utakmice na Fudbalskoj areni Minhen.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Posle utakmice, šatl busevi vas čekaju na južnom kraju stadionske esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice U-Bahn Scheidplatz, koja je povezana sa centralnom stanicom u Minhenu preko U-ban linije U2, ili nazad do stanice šatl busa u Olympik Park-u", stoji u saopštenju FSS.

Savetuju navijače da ne dolaze kolima, ukoliko se ranije nisu registrovali za parking.

"Navijači koji nemaju unapred registrovano parking mesto, ali ipak moraju da idu autom, mogu da koriste Park + Ride prostor blizu Fudbalske arene Minhen, kao što je Business Campus Garching-Hochbrück, odakle se peške dolazi do Garching-Hochbrück U-Bahn station. Odatle stižete na Fröttmaning U-Bahn station za manje od 5 minuta."

Preferirano plaćanje karticom.

"Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Fudbalskoj areni Minhen primaju gotovinu. Ponesite svoje debitne, kreditne kartice ili uređaje za beskontaktno plaćanje i izbegnite redove."

Besplatna vožnja sa "Fan Pass-om".

"Vlasnici ulaznica za utakmicu imaju pravo na propusnicu za putovanja koja traje 36 sati po celoj mreži Minhena (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund), bez dodatne naplate. Propusnica važi od 06:00 na dan utakmice, do 18:00 sledećeg dana. Da biste imali koristi od ove opcije, potrebno je da imate svoj Fan Pass. Fan Pass je potpuno nov za EURO 2024 i omogućava pristup ekskluzivnim povlasticama koje će doprineti Vašem iskustvu na utakmici. Vaš Fan Pass je besplatan i na raspolaganju za sve vlasnike ulaznica, na aplikaciji UEFA EURO 2024", stoji u saopštenju FSS.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru