"NE ŽELIMO BRZO KUĆI": Selektor Hrvatske pred meč odluke

Novosti online

24. 06. 2024. u 09:19

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić imao je šta da kaže pred ključni meč protiv Italije u Lajpcigu, koji se igra od 21 čas u Red bul areni.

НЕ ЖЕЛИМО БРЗО КУЋИ: Селектор Хрватске пред меч одлуке

Foto: Profimedia

Fudbaleri Hrvatske će ponovo imati gromoglasnu podršku nekoliko hiljada navijača koji će pokušati da budu 12. igrač fudbalerima u lovu na tri boda.

Selektor Hrvatske rekao je da će protiv ekipe Italije pokušati da izbore plasman u osminu finala Evropskog prvenstva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Još jedna u nizu istorijskih utakmica, spremni smo. Svi su zdravi osim Domagoja Vide. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo, da želimo samo pobedu i to moramo da ostvarimo. Ne bismo želeli da idemo ovako brzo kući, ali u prve dve utakmice nismo ostvarili traženi rezultat. Moramo to da uradimo sada. U ovakvim utakmicama, ključnim, uvek smo bili u pravu, pa hajde da se borimo - rekao je Dalić.

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Hrvatske će u ponedeljak igrati protiv Italije, u poslednjem, trećem kolu Grupe B Evropskog prvenstva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Znamo našu situaciju i moramo biti spremni za borbu. Znamo da im je dovoljan bod, pa ćemo pokušati da ih sprečimo da dođu do tog remija. Trudićemo se da ostanemo opušteni, da ne izgubimo prisebnost i da ne dozvolimo da protivnik dominira - rekao je Dalić.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je u prvom kolu poražena od Španije (0:3), a u drugom je remizirala sa Albanijom (2:2).

BONUS VIDEO ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i Rusiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD