UEFA ODREDILA RUMUNA ZA SUDIJU: Deli pravdu na meču Češka - Turska

Novosti online

24. 06. 2024. u 11:43

Ištvan Kovač iz Rumunije biće glavni sudija meča između Češke i Turske u trećem kolu grupe F na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

УЕФА ОДРЕДИЛА РУМУНА ЗА СУДИЈУ: Дели правду на мечу Чешка - Турска

Foto: Profimedia

Njegovi pomoćnici biće Vasile Marinesku i Ovidiju Artene, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila Espena Eskasa iz Norveške.

U VAR sobi biće Poljaci Tomaš Kviatkovski i Bartoš Frankovski, kao i Pol van Bekel iz Holandije. Utakmica između Češke i Turske biće odigrana u sredu, od 21 sat, u Hamburgu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Drugi meč trećeg kola grupe F između Portugalije i Gruzije sudiće Švajcarac Sandro Šerer. Njegovi pomoćnici biće Nemac Stefan Lup i Bekim Zogaj iz Švajcarske, dok je UEFA za četvrtog arbitra odredila Ukrajinca Mikolu Balakina.

Foto: Profimedia

U VAR sobi biće Švajcarac Fedaji San i Francuzi Vili Delažo i Žerom Brisar.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Utakmica između Portugalije i Gruzije biće odigrana u sredu od 21 čas u Gelzenkirhenu.

Prvo mesto na tabeli grupe F drži Portugalija sa šest bodova, Turska je druga sa tri, dok su Češka i Gruzija osvojile po jedan.

BONUS VIDEO EURO 2024: Škoti veruju da Srbija može da iznenadi Englesku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga