SRBI, NIJE SVE TAKO CRNO! Evo šta večeras treba da se desi da "orlovi" otvore vrata raja na EURO 2024

Novosti online

24. 06. 2024. u 12:00

SRBIJA se polako sprema za meč generacije u Minhenu sutra protiv Danske od 21.00. Svi navijamo i razmišljamo samo o pobedi, ali...

СРБИ, НИЈЕ СВЕ ТАКО ЦРНО! Ево шта вечерас треба да се деси да орлови отворе врата раја на ЕУРО 2024

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Ako Piksijevi "orlovi" ne uspeju da uzmu tri boda Skandinavcima, možda bi i jedan mogao biti kao kuća uz preduslov da Englezi savladaju Slovence dva razlike (može i jedan, ali da recimo mi remiziramo sa Dancima 2:2, 3:3...)

I ne samo to, sada idemo na važniji deo priče. Gol Mađara nam je zakuvao i te kako taj mogući bod sa Dancima, ali ima još teorije. Naime, prvo večeras treba da se poklope dva rezultata Srbiji. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Orlovima" je potrebno da Španija savlada Albaniju i da Hrvatska ne savlada Italiju kako bi ostala u igri da joj i remi donosi prolazak dalje. Naravno, nakon toga će i u sredu pomno pratiti meč Portugala i Gruzije (gde „moreplovci“ ne smeju da izgube), te Turske koja mora da savlada Češku.

Svi ovi rezultati moraju da se ostvari kako bi Srbija i sa dva boda mogla da prođe dalje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Međutim, nadamo se da će Srbija da pobedi Dansku, da ne moramo digitrone držati u rukama, a Nemci, iako igraju kod kuće, izgledaju ranjivo, pa na jedan meč sa njima ko zna šta može da se desi, neka se ponovi Južna Afrika i čuveni meč sa "pancerima".

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili