RUSIJA ODUŠEVLJENA SRBIMA! Evo šta srpski navijači rade po Nemačkoj tokom EURO 2024 (VIDEO)

Novosti online

24. 06. 2024. u 19:52

U toku je poslednje, treće kolo uvodne faze Evropskog prvenstva u fudbalu, a Srbija je pred utakmicom odluke: protiv Danske igra "biti ili ne biti" meč za svoj o(p)stanak na EURO 2024. Uoči tog takmičarskog nastupa rusku javnost obradovalo je nekoliko snimaka iz Nemačke, u kojoj se i održava šampionat.

РУСИЈА ОДУШЕВЉЕНА СРБИМА! Ево шта српски навијачи раде по Немачкој током ЕУРО 2024 (ВИДЕО)

Profimedia/ IMAGO

Naime, do Rusije, koja ne učestvuje na ovom turniru jer ni u kvalifikacijama nije mogla da nastupi usled sankcija izrečenih kada je počeo rat u Ukrajini, stigli su video snimci ponašanja srpskih navijača pre i posle utakmice "orlova" i Slovenije.

Tako je, recimo, velikog odjeka imao i video zapis na kome srpski navijači idu kroz ulice Minhena i skandiraju:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Rusija - Srbija, Kosovo - Metohija!".

Evo kako je to izgledalo:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Uz to, ruski mediji dele i jedan drugi snimak.

Na njemu se vidi kako srpski navijači najpre skandiraju sa Slovencima "Slovenci i Srbi, braća zauvek", ali to potom postaje:

"Rusi i Srbi - braća zauvek!"

Sve je začinjeno i video-reportažom o jednom ruskom ljubitelju fudbala, koji uspeva da  na stadione prokrijumčari, a ta reč mora da se upotrebi - jer je UEFA zabranila unošenje ruskih zastava, upravo zastavu Ruske Federacije.

Po njegovom priznanju, na pojedinim kapijama stadiona uopšte ga ne puštaju sa njom, a na drugima on okrene naopačke, kaže "To je srpska trobojka" - i redari ga puste da uđe na utakmice EURO 2024:

Podsetimo, utakmica Srbija - Danska igra se u utorak, 25. juna, od devet uveče na Minhenskoj areni, a možete uživo da je pratite uz prenos na portalu "Novosti".

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, sve ono najvažnije i najzanimljivije sa njega - pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024.

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO