IZNENADNI GOSTI U KAMPU ORLOVA: Laković i Mijatović posetili bazu Srbije

Novosti online

24. 06. 2024. u 20:32

FUDBALERI Srbije pripremaju se za meč sa Danskom u poslednjem kolu grupne faze. Za obe selekcije duel je od izuzetne važnosti jer će mnogo toga rešiti oko prolaska dalje. "Orlovi" su dan pred meč imali iznenadnu posetu legendarnog Predraga Mijatovića i Zorana Lakovića.

ИЗНЕНАДНИ ГОСТИ У КАМПУ ОРЛОВА: Лаковић и Мијатовић посетили базу Србије

FOTO: FSS

Laković, čovek koji je kao funkcioner ostavio trag u srpskom fudbalu danas radi u UEFA kao direktor Nacionalih asocijacija, kao i predrag Mijatović koji je Madridskom realu nakon 32 godine doneo titulu evropskog prvaka, posetili su kamp Srbije u Minhenu. 

U prijateljskom druženju sa Draganom Džajićem i Draganom Stojkovićem Piksijem evocirali su uspomene i nema sumnje da će biti talija "orlovima" pred duel sa Danskom koji se igra u utorak od 21 čas. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga