"HVALA", UEFA, SADA JE SVE JASNO! Evo šta je dozvoljeno Albancima da unesu na meč EURO 2024 (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 06. 2024. u 21:30

ŠPANIJA i Albanija sastale su se u poslednjem kolu grupne faze EURO 2024, a tokom duela sa tribina je razvijen sramni transparent koji na najbolji način pokazuje licemerstvo UEFA i organizatora Evropskog prvenstva.

ХВАЛА, УЕФА, САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО! Ево шта је дозвољено Албанцима да унесу на меч ЕУРО 2024 (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Pred početak Evropskog prvenstva UEFA je obavestila selekcije da će dozvoljeno biti samo unošenje zvaničnih zastava selekcija i saveza. Drugi baneri, zastave ili transparenti neće moći da se unesu na stadion. 

FSS je o tome obavestio navijače koji su to ispoštovali, ali izgleda da isti dopis nije stigao na adresu albanskog saveza, te su na meču Albanija - Španija razvili sraman transparent. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

Inače, Albanci su u nedelju dobili kaznu zbog ispada na meču sa Hrvatskom, a očigledno da ništa iz toga nisu naučili, te su i danas u meču palili baklje, a potom i razvili transparent kome na sportskom stadionu nije mesto. 

Albanci su kažnjeni ukupno 47.500 evra. Zbog paljenja baklji 2.500 evra, zbog upadanja na teren 20.000 evra i zbog provokativnih poruka 25.000 evra. Takođe, igrač Mirland Daku kažnjen je dve utakmice suspenzije, zbog upućivanja nesportskih poruka.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama