"NEĆU UOPŠTE KOMENTARISATI, SVE JE BILO U NAŠIM RUKAMA": Selektor Hrvatske posle katastrofe

Novosti online

25. 06. 2024. u 08:24

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić nije želeo da komentariše to što je sudija Dani Makeli produžio meč protiv Italije čak osam minuta.

НЕЋУ УОПШТЕ КОМЕНТАРИСАТИ, СВЕ ЈЕ БИЛО У НАШИМ РУКАМА: Селектор Хрватске после катастрофе

Foto: Profimedia

- Imali smo sve u svojim rukama, pa smo u poslednjim minutima primili golove protiv Albanije i Italije, rekao je Zlatko Dalić, selektor hrvatske fudbalske reprezentacije, posle remija protiv Italije 1:1.

Do 90+8. minuta Hrvatska je vodila 1:0. Potom su primili gol i nakon 1-1 Hrvatska mora da čeka povoljan razvoj u čak četiri utakmice da bi se probila među 16 najboljih reprezentacija.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

- Teško je naći prave reči. Mogu samo da čestitam momcima na predstavi. O borbi, volji i žrtvi koju su pokazali. Ali ovo očigledno nije naš turnir. Hajde da priznamo taj gol kroz sredinu, imamo igrača koji je ostao sam na strani i postiže fantastičan gol za nas - mirno je prokomentarisao trener Dalić.

- Ne mogu da se složim da smo bili loši u prvom poluvremenu. Bili smo dobri, igrali smo taktički kako smo želeli. Želeli smo da imamo posed, da zadržimo loptu i da ne primimo gol kao što nam se desilo protiv Španije i Albanije. Kasnije je teško nadoknaditi. Počeli smo u drugom poluvremenu i postigli gol. Sve je bilo kako smo planirali. Osim samog kraja. Osam minuta nadoknade neću ni da komentarišem. Osmina finala? Ne, imali smo sve u svojim rukama, a sada se dešavaju stvari na koje ne možemo da utičemo, rekao je Dalić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Najviše mi je žao naših navijača, koji su nas fantastično pratili na svim utakmicama. Nismo prošli grupu i ovo je neuspeh - rekao je Dalić.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru