PODRŠKA U PRAVI ČAS: Legende uz fudbalere Srbije kad je najpotrebnije (FOTO)

Novosti online

25. 06. 2024. u 08:50

Fudbaleri Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igraju meč odluke. Rival je selekcija Danske, pa "orlovima" nimalo neće biti lako. Meč počinje u 21 čas.

ПОДРШКА У ПРАВИ ЧАС: Легенде уз фудбалере Србије кад је најпотребније (ФОТО)

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Razne su kalkulacije kako Srbija može dalje, pobeda je svakako najbolja opcija, dok nas i remi ostavlja u igri, a poraz nas vraća u Beograd nakon samo tri meča grupne faze.

U međuvremenu, ljudi iz našeg saveza su svesni koliko je bitan naredni meč i da je ogroman pritisak na fudbalerima i čitavom timu, pa je u Minhen stigla velika podrška.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Čovek koji je kao funkcioner ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, bivši generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, a danas direktor Nacionalnih asocijacija UEFA, Zoran Laković, i veliko ime jugoslovenskog fudbala, legendarni as, koji je 1998. godine posle 32 godine doneo titulu prvaka Evrope madridskom Realu, Predrag Mijatović, posetili su hotel reprezentacije Srbije u Minhenu uoči odlučujuće utakmice grupne faze - navodi se uz fotografiju na kojoj su Dragan Džajić, Zoran Laković, Dragan Stojković i Predrag Mijatović.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024