"BOG UNIŠTAVA IZDAJNIKE!" Frka kod Šiptara: Otac reprezentativca iz lažne države Kosovo prokleo Albance

Novosti online

25. 06. 2024. u 14:48

Otac Ardiana Ismajlija, Ilmi Ismajli, oštro je reagovao na društvenim mrežama optužujući sve one koji su uticali da njegov sin, odbrambeni igrač poreklom sa tzv. Kosova, ne odigra ni minut na Evropskom prvenstvu u dresu Albanije.

БОГ УНИШТАВА ИЗДАЈНИКЕ! Фрка код Шиптара: Отац репрезентативца из лажне државе Косово проклео Албанце

FOTO: Tanjug/AP

Selektor Silvinjo pružio je priliku većini igrača, ali među njima nije bio Ismajli, čije je odsustvo sa terena veoma pogodilo njegovog oca. Toliko da je osetio potrebu da putem društvenih mreža udari na selektora reprezentacije.

"Telegrafi" je preneo reči Ardijanovog oca objavljene na "Fejsbuku", u kojima je ovaj izneo ozbiljne otužbe i istakao da će "Bog uništiti sve one koji su ugasili njegov san".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ardiane, budi istrajan i jak pred ovom nepravdom, pred ovom izdajom, da budeš ponosan na sve što si dao za naciju, jer imamo obavezu! Bog uništava sve one koji kradu njegov san od detinjstva, koji mi je pričao... Nevernici, izdajnici, pokušali su zaustaviti sunce da sja, ali jadni nisu razumeli da sunce može zaustaviti samo Njegov Stvoritelj! Bog uništava one koji čine neverstvo, izdajute jer si mnogo verovao i nisi kriv što neverstvo nije bilo napisano u njihovom baletu... Budi miran jer te čekaju svetli dani i sjajna karijera, vrlo je blizu... - napisao je nezadovoljni otac fudbalera.

Jedini bod Albanija je uzela u duelu drugog kola sa Hrvatskom (2:2), dok su u prvom meču nakon preokreta poraženi od Italije (2:1), a u poslednjem je od njih bila bolja Španija (1:0).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO