"IZUZETNO SAM PONOSAN!" Dragan Stojković Piksi o eliminaciji sa EURO 2024: Ostavili smo dobar utisak! Nismo obrukali Srbiju!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

25. 06. 2024. u 23:32

SRBIJA je nakon duela sa Danskom eliminisana sa Evropskog prvenstva, a nakon ispadanja "orlova" prve utiske izneo je Dragan Stojković Piksi.

ИЗУЗЕТНО САМ ПОНОСАН! Драган Стојковић Пикси о елиминацији са ЕУРО 2024: Оставили смо добар утисак! Нисмо обрукали Србију!

FOTO: Tanjug/AP

Iznenadio je Dragan Stojković postavkom za ovaj meč, tražio šansu preko kontri, ali mu se to obilo o glavu. Odmah nakon završetka meča izneo je svoje utiske. 

- Mogu da kažem da sam ponosan na momke. Borili su se, dali sve od sebe. Pretrčali puno kilometara. Ako uđemo u dublju analizu... Poraz protiv Engleza i bod koji smo zaslužili doveo nas je u ovu situaciju. Ostavili smo dobar utisak. Igrači zaslužuju čestitke za borbenost. Predstavili su Srbiju na najbolji mogući način, rekao je Stojković pa se okrenuo meču: 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ovo je bila tvrda i na tkatičkom planu identična utakmica na obe strane. To govori i broj šansi. Znali smo da ih neće biti puno. Znali smo da ako dođemo u priliku da postignemo gol, moramo, to bi rešilo utakmicu. Oni su sa psihološke strane bili u boljoj poziciji. Slovenija i Danska nisu pobedili nikoga, a idu dalje, neverovatno ali istinito. 

Dodao je Stojković da je ponosan što reprezentacija Srbije nije obrukala naciju na Evropskom prvenstvu. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Moramo da analiziramo šta smo radili, da li je moglo bolje, u jednom segmentu smo napravili pomak. Gde je bila kritika najveća. u defanzivi, napravili smo veliki napredak. Falio je gol, pobeda. Možda i šanse protiv Slovenije koje nismo iskoristili, sve to je negde onako... doprinelo ovome. Idemo uzdignuta čela nismo obrukali Srbiju, rekao je Dragan Stojković Piksi 

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (20)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!