SUDIJSKI EKSPERT OTKRIO: Evo da li je bio penal za Srbiju!

Novosti online

26. 06. 2024. u 00:13

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa selekcijom Danske 0:0, čime je završila učešće na ovogodišnjem EURO 2024, a u nekoliko navrata bilo je situacija kada je većina navijača pomislila da je bilo elemenata da se dosudi penal za "orlove". Sudijski ekspert Dejan Nedić je rekao na Radio-televiziji Srbije da li je sudija napravio grešku.

СУДИЈСКИ ЕКСПЕРТ ОТКРИО: Ево да ли је био пенал за Србију!

FOTO: Tanjug/AP

Nedić je prokomentarisao da je prilikom jednog kontakta u šesnaestrcu kada je danski fudbaler udario Mitrovića u stomak, bilo elemenata za kazneni udarac, ali da je VAR mogao da bude autoritativniji.

 - Možda smo malo i subjektivni, ali u ovoj situaciji bilo je elemenata za kazneni udarac. Glavni sudija jeste bio daleko, ali prekinuo je igru jer je Mitrović ležao, a potom komunicirao sa VAR sobom, ali je samo odmahnuo rukom, i nije otišao da gleda. Ovde je VAR mogao da mu sugeriše da pogleda, a znamo za onu situaciju da u 99 posto slučajeva kad sudija ode da pogleda VAR uvek dodđe do promene rezultata. Ovde se glavni sudija samo konsultovao bez gledanja, možda je ipak trebalo da pogleda - poručio je sudijski ekspert.

Pored toga, Nedić je dodao da su žuti karton za Milenkovića, kao i ofsajd Luke Jovića potpuno ispravne odluke i da je suđenje bilo korektno.

Podsetimo, Srbija je ovim remijem završila na četvrtoj poziciji u grupi i ostala bez plasmana u nokaut fazu.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)