TADIĆ BRUTALAN POSLE ELIMINACIJE SRBIJE! Ako progovorim, biće da sam ubio čoveka

Novosti online

26. 06. 2024. u 08:33

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić je bio utučen nakon ispadanja sa Evropskog prvenstva.

ТАДИЋ БРУТАЛАН ПОСЛЕ ЕЛИМИНАЦИЈЕ СРБИЈЕ! Ако проговорим, биће да сам убио човека

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Nakon remija sa Dancima je ponovo dobio pitanje da prokomentariše to što nije počeo meč.

- Ovaj... Pa dobro, ne znam šta bih rekao. Mislim, ako kažem nešto iskreno, onda ispade da si ubio čoveka. Najbolje da ništa ne pričam, jer eto, niko ne razume šta sam hteo da kažem, nije to poenta, nije poenta Dušan Tadić, najbitnije je zajedništvo, momci, to je najbitnije, ali kao jedan od lidera naravno da želiš da preuzmeš odgovornost, da si uvek na terenu, to je normalno, ljudski. Kod nas se neke stvari malo okrenu, izvrnu. Mislim da ne treba biti iskren - rekao je Tadić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nije igrao prvo poluvreme protiv Engleza, ni protiv Danaca.

- Pa jeste, generalno smo malo bili svako prvo poluvreme onako, malo smo prepustili sve protivniku, nismo se nametnuli i išli smo obazrivo sve tri utakmice. Može se reći da smo propustili, da smo stigli do pobede, bilo bi drugačije - dodao je Tadić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ipak, ne očajava, iako njegove reči nimalo nisu bile ubedljive.

- Što da ne, ali mislim da iz svake utakmice mogu da se izvuku pouke, dobre i loše stvari. Treba da izvlačimo pouke, možda čak iz pobeda treba da izvučeš dobre stvari. Treba napraviti analizu, ponosan sam na momke, dali su sve od sebe, žrtvovali su odmore, klubovi zovu, imaće sedam dana slobodno. Nije im lako, godinu dana igraju bez prestanka, igraju za reprezentaciju, porodicu - zaključio je Tadić.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd