RADE BOGDANOVIĆ JE PROVALJEN! Stojković udario nikada jače na fudbalskog analitičara

Novosti online

26. 06. 2024. u 10:14

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu pošto je posle remija sa Danskom od 0:0 zauzela poslednje, četvrto mesto u grupi C, a posle meča ovaj duel je sa velikom dozom kritike ispratio stručni konsultant u programu RTS-a Rade Bogdanović.

РАДЕ БОГДАНОВИЋ ЈЕ ПРОВАЉЕН! Стојковић ударио никада јаче на фудбалског аналитичара

Foto: Z. Jovanović, Jutjub printskrin/posco arena

Bogdanović je izneo niz kritika koje se odnose na igru Srbije, a baš kao i u nekim prethodnim obraćanjima, bez dlake na jeziku, isticao je svoje mišljenje.

Sa druge strane, ovakav način komunikacije nije se preterano dopao nekadašnjem golmanu Srbije Vladimiru Stojkoviću.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Naime, fudbaler je u emisiji Sportlajt Euro 2024, kod voditelja Igora Miklje, istakao da ceni Bogdanovića, ali da bi trebalo da se više informiše o fudbalu u Saudijskoj Arabiji.

- Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u poslednje vreme, malo je osetio narod, postao je populista i osetio je šta narod voli. U nekim situacijama malo preteruje. Mogu da shvatim da ne ceni saudijsku ligu. Ali prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu. Ne igra se fudbal samo u Nemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej pretrčao, koliko je Mitar pretrčao.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: N. Paraušić

 

Potom je kritikovao i komentatore fudbalskih utakmica.

- Slušam komentatore na RTS-u. Večeras sam prvi put pojačao ton pošto je Aca bio komentator. Sve ove ostale smanjim i gledam bez tona. Toliko sam nebuloza čuo. Komentator je rekao da je Stančiu, koji igra u saudijskoj ligi, u Damaku, da je "izgubio dribling i pas". Sreća što je i dalje živ. Ne mogu to da dopustim. Komentatori su nam postali analitičari, više nego komentatori. Koriste izraze koji nisu sportski. Ti treba ljude koji gledaju utakmicu da informišeš kako teče utakmica, na neki narodski način, narodskim rečnikom. Ne treba da izmišljamo toplu vodu i da budemo treneri, budite komentatori.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO