NAJLEPŠA BAJKA NA EURO 2024: Gruzija ubedljiva protiv Portugalije

A. I.

26. 06. 2024. u 22:53

PORTUGALCI su u grupi "F" u poslednjem kolu igrali sa Gruzijom. Bez obzira na rezultat "Os Navegadoresi" su rasterećeno ušli u meč, ali bez kalkulacija, izveo je Roberto Martinez kombinovani sastav, ali sa Kristijanom Ronaldom, to mu nije mnogo pomoglo, Gruzini su slavili 2:0 (1:0)

НАЈЛЕПША БАЈКА НА ЕУРО 2024: Грузија убедљива против Португалије

FOTO: Tanjug/AP

Kako se žargonski kaže "nisu se ni smestili navijači na svoja mesta, a već šok". 

Nakon svega minut i po igre, Georges Mikautadže je proigrao Kviču Kavarčkeliju, a on iskosa pobegao odbrani Selesa i ušao u šesnaesterac odakle je plasirao loptu iza leđa golmana Portugalije. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Primljeni gol bio je šamar koji je probudio Portugalce. Imali su kontrolu i inicijativu. Kristijano Ronaldo je imao dobru priliku u 17. minutu, šutirao je iz daljine, Giorgi Mamardašvili je dobro reagovao. 

Francisko Konseisao je nastavio sa pritiskom u 28. minutu. utirao je iz odbitka, lopta je prošla kraj desne stative. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Želja kod Kristijana Ronalda nije bila sporna, pretio je najbolji strelac Portugalaca i u 35. minutu. Primio je loptu u šesnasterac, okrenuo se i šutirao, lopta koja je izvesno išla ka golu bila je blokirana od strane defanzivaca Gruzije. 

As Al Nasrija je na startu drugog poluvremena nastavio gde je stao. Došao je do lopte, šutirao nakon kornera, ponovo je bio blokiran. 

Uzalud je Portugalija napadala, ponovo je mrežu zatresla Gruzija. Antonio Silva je oborio Otara Kiteišvilija u šesnaestercu, nakon VAR pregleda Sandro Šarer dosudio je jedanaesterac. Izvođač najstrože kazne bio je Geoges Mikautadze koji je pogodio osmi kazneni udarac u nizu - 2:0. 

Nekoliko briljijantnih odbrana u završnici imao je Đorđi Marmadašvili nekoliko sjajnih odbrana, te je Gruzija odolela. 

Nije do kraja bilo promena, te će Portugalci sa prve pozicije dalje, a Gruzijci sa treće. Dok će drugoplasirani biti Turci. 

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!