"KO ĆE VIŠE DA PLJUJE PIKSIJA!" Bivši trener Zvezde: Ja nisam očekivao ništa

Novosti online

27. 06. 2024. u 11:45

Srbija je Evropsko prvenstvo u Nemačkoj završila kao poslednja u svojoj grupi, sa porazom od Engleske i dva remija protiv Slovenije i Danske.

КО ЋЕ ВИШЕ ДА ПЉУЈЕ ПИКСИЈА! Бивши тренер Звезде: Ја нисам очекивао ништа

Foto: N.Paraušić

Nekadašnji trener Crvene zvezde i velikog broja ruskih klubova Miodrag Božović kaže da je sada najlakše pljuvati po selektoru Draganu Stojkoviću i igračima.

- Ja uvek kažem da su očekivanja navijača njihov problem. Ja nisam očekivao ništa. Druga stvar je što je ova grupa ispala loša i mogla je da se prođe, imali smo šanse da prođemo. Ali igra koju imamo već tri-četiri godine i koju smo imali u Kataru nije obećavala i nije davala nadu da čovek bude optimista - kaže Miodrag Božović i nastavlja:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Ja koliko se sećam, ova ekipa je odigrala dobru utakmicu u Ligi nacija protiv Norveške. To je jedna utakmica koja je odigrana dobro. I ostala nam je još ona utakmica u Portugaliji u 90. minutu. I ne pamtim neku utakmicu za koju se može reći da je Srbija igrala fudbal koji ljudi vole da vide. Bez obzira na sve, mi smo još uvek romantičari što se fudbala tiče, iako je fudbal otišao u neku drugu krajnost. Ali igra, kvalitet igre i sve, uopšte nisu davali povoda da čovek bude optimista. I ne znam zašto se narod toliko napalio da sad od velikih pohvala dolazimo do situacije u kojoj se svi utrkuju ko će više, da ne kažem da kritikuje jer kritika je kada idete argumentima protiv nekoga i kada govorite na jedan kulturan način, nego ko će više da pljuje. Znači, sada je situacija ko će više da ispljuje i ko će da postane popularniji pošto su ove društvene mreže dale isti prostor i debilima i nobelovcima. Sad je trka ko će postati popularniji zahvaljujući na primer Piksiju. Čovek mora da bude kulturan u svojim izjavama - zaključuje Božović.

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (4)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu