FAVORITI SA SLOVAČKOM: Bledi Englezi mešaju karte u današnjem boju za četvrtfinale EURO 2024

S. R.

30. 06. 2024. u 11:54

BLEDI "Albion" nikoga još nije ubedio da je sa razlogom proglašen za prvog favorita za osvajanje pehara, prema kladionicama. Zbog toga, Engleska u okršaju osmine finala protiv Slovačke danas (18.00), dobrim izdanjem može da razuveri sve "neverne Tome", a ujedno i podigne samopouzdanje, posle trijumfa nad Srbijom i remija sa Danskom i Slovenijom.

ФАВОРИТИ СА СЛОВАЧКОМ: Бледи Енглези мешају карте у данашњем боју за четвртфинале ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

Selektor Geret Sautgejt nalazi se pod baražnom paljbom nezadovoljnih medija, ali i navijača, usled mlake igre u napadu (samo dva pogotka). Kako prenose ugledni listovi sa Ostrva, kormlar je spreman da napravi ozbiljne promene u startnoj postavi. Spominje se da bi na klupu mogao da se preseli Džud Belingem, a da uloga organizatora igre bude poverena Filu Fodenu. Navodno, u početnih 11 trebalo bi da se nađu Kol Palmer, Entoni Gordon i Kobi Maino.

Međutim, pitanje je da li bi to ispalo kontraproduktivno. Slovačka se pokazala kao organizovana ekipa. Napravila je veliko iznenađenje na početku šampionata savladavši Belgiju (1:0). Jasno je da se puleni Frančeska Kalcone neće predati bez borbe.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Imaju Englezi velike zvezde, odlične igrače. Ipak, kao tim, nisu baš u najboljoj formi. Ovo može da bude naša prilika da ih pobedimo - veruje u saigrače kapiten Slovačke Milan Škrinjar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor