"TADIĆ ĐON-OBRAZ, PIKSI EGOTRIP!" Hrvati udarili nikada jače na Srbiju i selektora "orlova"

Novosti online

01. 07. 2024. u 08:30

SRBIJA i Hrvatska su na isti način završile EURO 2024, i jedni i drugi su se proveli kao bosi po trnju. I dok Hrvati lakše podnose neuspeh zbog nekih pređašnjih rezultata, kod nas je smak sveta.

ТАДИЋ ЂОН-ОБРАЗ, ПИКСИ ЕГОТРИП! Хрвати ударили никада јаче на Србију и селектора орлова

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Novi debakl Srbije na velikom takmičenju i vreme za nove rezove i promene je došlo. A dok do njih dođe, još uvek se priča o nastupu u Nemačkoj. O igri "orlova" na Evropskom prvenstvu govorio je Branko Strupar (54), bivši hrvatsko-belgijski fudbaler rođen u Zagrebu.

- Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu - rekao je Strupar za Indeks.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nastavio je svoje izlaganje nekadašnji napadač koji je od 1999. do 2002. godine upisao pet pogodaka na 17 nastupa za Belgiju.

- Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Evra potukao u kafiću - istakao je Strupar.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

 

Nema baš lepo mišljenje o našem selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba - zaključio je Strupar.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVALA! Evo šta je Novak Đoković rekao na Centralnom terenu posle podviga na Vimbldonu